Dagens^^

tjaa..... Dagens ros går väl till mig som har pluggat rikigt bra nu ikväll! Bra jobbat Emma! jag har nu läst massa i boken och även svarat själv på alla frågor nu från papperet vi fick av krister. Bra emma!
Har även hunnit med träningen, handlat till helgen och även att städa på scoutgården. just nu känns det som jag kan allt med så kommer det ju inte vara emorn då vi har provet. Så dagens fail går väl till mig som inte började plugga i tid.....
Men nu äre verkligen det sista jag gör i skolan om man inte räknar med den där artikel grejjen och hemprovet i matte. suck! jag som tänkte aa men det är ju bara en sak och sen när jag börja skriva så kom jag på en till! buhu!
Känner mig ganska flummig för tillfället så nu ska jag nog gå och lägga mig!

Adios amigos

såå :D

ny design igen då!
Den andra kändes lite mörk. haha igen >.<
Så nu är det blommor haha

Men nu ska jag dö på engelskan med en film.... jätte kul... NOT!

seee you

tiden springer....

och jag står kvar och undrar vart den tar vägen.... Dessa sista veckor i skolan och det är omprov och sista minuten inlämningar, prov och redovisningar och ditt och datt! som tur är ha rman lämnat in allt och ha inget omprov. Jag tycker synd om er som har det för det är tillräckligt mycket att göra ändå! Naturkunskaps provet som är emorn på endast 40 sidor + lindas grejj om evolutionen . För att inte tala om mattehemprovet där jag ska försöka skrapa ihop till ett mvg så får vi se om det inte blir mvg i matte b (!?!) hur nu detta gått till vet jag inte då jag inte ens räknade klart förra kapitlet vi hade prov på.....

 Låter inte mycket när man skriver upp det så här men om man räknar in allt + att det bara är ca 10 dar kvar i skolan så inser man att det är helt otroligt dumt av skolan att lägga så här mycket grejer sent! inser de inte att man börjar bli lite trött och skolless nu när sommaren börjar? Som tur är så har det ju varit lite hajker nu på senare tid. Rödön nu till helgen igen! Bra väder vill vi ha så man bir lite brun och kanske kan bada med vilje för engångs skull och inte för att man ramlat i eller något liknanade >.<

Solong people!

suck...

Det åskar fortfarande.... Inte roligt! Men positivt är att jag lyckades övertala lillan att göra kaker åt mig då det hette att jag inte hade tid men det slutade med att jag bara låg och läste... >-< Men nu står det en plåt med amerkikanska choklad cookies här i köket :D Nu ska vi planera klart maten för hajken emorn....

Pöss på er!


HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

det ÅSKAR! Och jag som hatar åska! jag brukar sitta i ett hörn och tycka synd om mig själv! och nu är jag dessutom ensam hemma med poffe också! Hugaligen hur ska detta gå? Ingen som vill komma hit och muntra upp mig lite?


smart... väldigt smart!

Igår efter nationella var jag lite virrig... Kan inte beskriva det bättre än att jag var väligt emmig och väldigt blond! Jag hade nämligen tänkt skriva klart min estet loggbok och lämna in den. Men tror ni jag kom ihåg det? Neee! Väldigt typiskt mig! Så nu sitter man här på skolan medans alla andra i min klass ligger hemma och sover då vi har "eget arbete" alltså lediga >.< Men är man så dum som jag blir man väckt klockan sju, får åka buss med pojkvännen vid nio och sitta ensam på skolan i tio min medans man konstaterar att man inte kan skriva nått mer och att man bara behöver skriva ut.... Men det är om man är som jag. Funderar på att köpa hem en subway macka till lunch och gå och sola så jag inte ser ut som ett vandrande lik... Det kanske kan lätta upp denna underbara soliga dag!

Sedan ska jag ju på hajk ikväll! vi ska paddla längs ljustorps ån! Kan säkert bli roligt. Men jag tror jag kommer att ha oturen att välta. Det skulle licksom passa in just idag. Får väl hoppas att turen vänder. På fredag ska jag sova hos fredrik och sedan på lördag ska vi på hajk igen! Woho detta gillar vi! Allafall jag! Vi ska ut på underbara rödön och festa på hamburgare och kolla på grottorna! stor succe! vi ska väl även titta till trapperspåret lite. just det på tal om saltlakrits så behöver jag väl nån fråga till på frågeslingan så nu om nån har någon bra fråga så sjung ut! Jag börjar få lite dålig fantasi efter runt 45 frågor! 

Nu ska jag se om skrivaren funkar eller om den dött totalt! Skulle inte förvåna mig om den har dött.
solong

jag älskar min mamma!

DET ÄR BARA INTE SANT! Men jag har insett en grej nu! Jag älskar henne! Hon har precis berättat att vi ska åka till USA nästa år. Antingen i maj eller till hösten. Dom har tydligen köpt två andelslägenhets veckor i Åre och använder man inte dom får man otroligt mycket poälng och pengar så boendet är redan klart. På ett fyrstjärningt hotell och det blir ändå pengar över!
Sedan ska vi inte bara åka dit utan dom ska spara ihop minst tio tusen i fickpengar som vi ska kunna använda till upplevelser. Jag ska tydligen börja fundera redan nu på vad jag vill göra. Men jag menar vem kan inte nöja sig med att bara få åka???? Det kan jag allafall men jag tänker inte klaga om hon nu vill betal för att jag ska få simma med delfiner!!!

looooove....

Love is lika a war -

Easy to start

Hard to end

Impossible to forget.


Perfekt timing^^

Har spenderat nästan hela helgen med fredrik haha XD Började med i fredags då jag rymde från mamma och hennes jobbarkompisar som åt middag hos oss. Glömde bort min träning så agnes ringde och var hysterisk. Skrattade lite åt henne men fredrik vägrade låta mig gå hem så han fick kliva upp tidigt - redan kl. 9! ojoj så tidigt eller hur?`>.<
Kom hem bytte om, stack och tränade, hem, dusch, och sedan till tunet för att mobba lite på de kommande sjuorna! Hade en kontroll där man skulle kasta lasso. Emma goes Evil då hon vet hur svårt det är om man inte har en snäll max som lärt en (A) Tack max för det! Så jag lyckades lura många lag på pengar hahaa!

Efter det så åkte jag hem och softade lite i solen. på kvällen var det FF men jag stack till fredrik och fick fruktsallad. dissade eurovision och såg på yesman istället. Var väl sådär jag orkade inte följa med i handlingen riktigt. Vi låg och pratade ett tag och precis när jag är på väg att somna, ligger så där über mysigt på hans axel, då känner jag hur jag börjar blöda näsblod! Bara sådär! haha skrämde nog fredrik lite då jag helt plötsligt slog till honom och sa hämta papper så där lagom grötigt med blod fulla munnen! Hatar den känslan när det bara rinner och man vet inte vart man ska ta vägen så man svälger det istället! Usch och fy och blääääää!

Aja det slutade ju tillslut. Tur var väl det. Fredrik var vaken vid halv nio tydigen men ville inte väcka mig då jag hade varit uppe ett tag med mitt näsblod på natten då han låg och halvsov så jag fick sova till tio >.< Vaknade av att han stirrade på mig, fick en puss och "vad söt du är när du sover".

På eftermiddagen när jag kommit hem så åkte vi till birsta och handlade lite prylar. Köpte lite linnen och underkläder. Även en klänning vart det innan vi var klar. Nu måste jag börja skriva på mitt tyska tal som jag ska ha emorn. Det ska va fem min långt och jag har inte börjat än. Känns jätte positivt. Vi får hoppas att hon inte dödar mig då jag kommer och har ca 30 sek.

Gonatt alla sömntutor!

Ohhh nooo! Not you again^^

såå var det fredag igen.... Har inte haft något att blogga om tycker jag egentligen så det har varit lite dött.... Har dessutom haft ganska mycket att göra då estet projektet skulle vara klart på torsdag och jag hade över halva kvar på onsdag! Jao på onsdag vare scouter och jag anna och lusse var uppe på vinden och kikade. Det har jag drömt om sedan anna och jag hittade luckan när vi städade en torsdag förra vintern.

Sedan var det tal till emorn men vi lyckades övertala honom att vi absolut inte kan köra våra tal utan matilda! Det skulle ju ha varit katastrof! Så vi fick göra idag... Gick jätte bra för oss allehop! BRA jobbat ganget! sedan hade vi detta jobbiga test idag på gympan. Gick väl helt ok. Jag och emelie sprang som en virvelvind!

Nu måste jag tydligen gå och sätta på mig finare kläder för mammas jobbarkompisar kommer på middag... Någon som vill rädda mig från detta hemska öde?

See u!


duktigt? hmm.....

godagens...
Dagen har flummat sig fram tycker jag. Lite vettigt gjort på kemin vilket är positivt! Tog mig hem efter att ha klivit på trean först hoppat av och gått tillbaka och tog då rätt buss vilket var positivt kände jag! Gjorde en sådan där klassiker att man bara går på en buss och struntar i att kolla om det är 1:an lr 3:an och inser att man tagit fel! >.< Jag har dock bara lyckats göra det en gång förut och då var Anna med så jag skyller på henne ;)
 
Kom hem gjorde ingenting lyckades knåpa lite på talet innan det var träning.  På träningen körde vi en timme styrka i högt tempo då vi skulle hinna med lika mycket på en timme som vi brukar på 1½ = lite dricka pauser :( sedan vart det dans i en timme och sedan cyklen hem igen. Åt mat igen och nu sitter jag och skriver efter en lång dusch. Kommer nog bli klar med mitt tal emorn vilket ju vore super så man han träna lite(!) Sedan måste jag fråga någon som vill rita ett hav åt mig? Jag vågar inte för jag vill inte förstöra bilden.Men nu ska jag vara duktig och träna lite till nationella som vi skulle ha gjort i måndags haha :D
Susssa sött


regnbågar

Igår vid 8 kankse fick vi en "liten" regnskur här på Alnö. Störtskur då solen fortfarnade tittade fram. Som bäddat för en regnbåge tänkte emma, snodde syrrans systemkamera och sprang ut. Lyckades knäppa dessa fina bilder. Coolaste var nog faktist att det var två stycken. Den till vänster var otroligt stark vilket tyvärr inte syns riktigt på korten






Edvin





suck!

jag vet inte hur jag ska börja detta inlägg faktist..... vet inte hur jag ska kunna formulera mina tankar just nu.... Det kommer lite hipp som happ nu så klaga inte! Försökte få tag i fredrik hela eftermiddagen igår... Gick inge vidare han svarade inte vad man än gjorde. Inte ett svar på hela kvällen och tillslut gick jag och lade mig vid tolv. Kl halv två får man ett sms: förlåt att jag inte svarat men jag har spenderat dom senaste 8 timmarna på akuten. Gonatt.

Jaha tänkte jag försökte smsa ringa jaa allt men inte ett svar nu heller. Inte mycket sömn denna natt inte. Inget om vad som hade hänt eller hur han mådde. Ingenting! Imorse fick jag dock tag i honom och han och Jojje har vurpat med motorcyckel i åskurvan. (rullgrus tydligen) Fredrik fick "bara" gankska många skrubbsår, ont i nacken och ett trasigt knä, men inget brutet och jojje fick skrubbsår och lite vanliga sår men bröt inget han heller.

kan inte riktigt formulera några egna tankar kring detta nu är lite... hmm förvånad kankse... eller jag vet inte!
nu ska jag bygga puzzel i terapisyfte tror jag! skogen kanske blir klar... Man vet aldrig sedan äre bara himlen kvar^^


R.I.P

suck suck suck..... liten del av "att göra" listan avklarad allafall. Nationella och matteprov - done. Nationella gick väl sådär var för trött för att orka bry mig.... Matte provet så skrev emelie av mig och cecilia skrev av emelie >.< smarta tjejer! Neee men det gick bra tillslut, vi svarade på allt men vad gör det när man fattar nada och inte vet vad man håller på med... haha :D

Gick och lade mig jätte tidigt igår för att se om min huvudvärk skulle ge med sig det har den dock inte gjort....  vaknade kl 7 och hade då fått ett sms kl 6 av min kära pojkvän. Förbered dig nu anna. men edvin har dött.... Ingen mer purjolöks älskande marsvin som väcker en på morgonen där han sitter och piper/ skriker för att han inte fått mat på två min.... R.I.P Edvin!


jag var gud!^^

Tjaa ganska bra dag idag. Har börjat märka av pollenet bara så jag är lite trött tabletterna blir man lite virrig bara men inte värre än emelie på ibumetin allafall! aa säger bara det inga fler såna tabletter till henne!  Hittade min pojkvän på bussen osså när jag åkte hem - väldigt positivt! Blev sedan lätt kidnappad och fick tårta och middag + skjuts till scouterna. Väl där så hade vi möte för patrullarna och jag fick vara gud! riktigt roligt hur dom dissade sin ledare för att "hon sa att man ska göra så här"! haha >.< älskar människlor ibland för deras komentarer!

vart sedan fika för hela slanten och sedan hem och har nu sett på grey's anatomy. Goo derek på många punkter säger jag bara! nu äre matte som gäller och sedan får jag börja tänka på alla andra saker jag också måste göra....
puss och gonatt!


<3

Grattis älskling på födelsedagen!
 

en gång nörd.....

tjaa som sagt.... Går man nv så gör man.... Pluggat hela eftermiddagen och kvällen. Matte inför fredagens prov. kemi inför morgondagnens prov och lite letat info i timmar om mitt tyska och svenska tal dock om två olika grejer... (suck!) har även jobbat med estet uppgiften. Försökte få tag i lisa för att få gjälp men hon var tydligen i kroatsien (!)och kommer tillbaka på torsdag efter lunch lagom till vår lektion (!) 

Joo fick mvg på tyska provet! Jag mvg i tyska stämmer inte! efa skullle skratta! Jag på ett prov: "Wir sitzen drehen der tisch und laufen" - vi sitter runt  bordet och springer. nee men det är fint! skulle vara skratta och det är lachen. Men jag menar det är ju nästan samma sak eller hur? (kanske en liten skillnad>.<) Osså har fredrik tydligen lyckats banka in nått för jag hade mvg+ i datakunskap! Det ni med ett plus! HA HA inte dåligt för dataförstöraren Emma nordenfjäll!
Men nu ska emma sova allafall...
Gossinassi!

Söp mig full, blev på smällen och vakna i ett dike!

Valborg... För många ett tillfälle att festa. Själv var jag med anna, erik och markus och jaa som rubriken säger så minns jag inte mycket av gårdagen....

ELLER?
Nee riktigt så illa var det inte! Var inte full om man då inte blir full på trocadero vilket jag inte har märkt förut så^^ blev inte på smällen då min pojkvän inte var med och än har jag inte tänkt göra slut med honom. Och vaknade gjorde jag i markus säng kl 8 då lusse smsa och tyckte "godmorgon" Då hade man sovit ca 2 timmar..... kan kanske börja från början... Anna kom vid två tiden kanske och vi solade lite och var på ica och köpte snaks. Vid fyra tiden tog vi en sväng ner på blomsterhandeln och köpte en blomma för att smöra in oss lite eftersom vi var  bjuden på middag hos erik. Där vare tacos efter att vi hjälpt honom att packa till tävlingen han skulle på i helgen. När vi ätit drog vi till hoppbryggan i eriksdal och grillade marshmallows en halvtimme typ innan vi åkte hem till markus och kollade på sagan om ringen - förlängda verisionen så klart! sedan så flummade vi ett tag spelade ett parti femhundra (vem vann??? Joo jag!) flummade ett tag till och såg sedan på Alvin och gänget. Då passerade klockan halv fem och erik drog hem för att äta frukost och fara på sin tävling. Vi andra såg klart filmen och sedan däckade anna vid fem och markus och jag låg och prata till sex.

Jaa som jag sa så vaknade vi första gången vid 8 och sedan igen vid 10. så jag har sovit fyra timmar inatt >.< Lite trött kanske men men. Nu funderar jag på att slänga mig i solen eller på om jag ska teckna lite på min lilla häst....
Aja later alla barn....