Nv i ett nötskal^^

Om alla nior visste hur roligt vi har på vissa av våra lektioner skulle skolan behöva bygga ut! Ta våra biologi lektioner tillexempel! Vi hade tävling – nittio grader, vem kunde stå längst? Joo lilla jag >.< men det hörde egentligen inte till saken. Sedan satte vi elktroner på ena armen och skickade nervimpulser till den så att den ryckte hela tiden, grejjen var att samtidigt skulle man skriva Jesper på tavlan så fint man kunde. Vi har kollat blodgrupper, andningskapacitet, BMI, Blodtrycket, Följt maten på väg genom matspjälkningsystemet och haft frågesporter!

Kanske måste man gå i Nv för att inse det roliga i detta. Jag vet inte. Men en sak vet jag: Vi har alla fall skit roligt! Och det är väl det som räknas kankse ;)


Always look on the bright side of life!

jag har blivit kallad smart idag. även min gud, min alnöbo, skrattig brud, gladbomb, att mitt skratt förgyller dagen. Jag hänger upp mig på dom och struntar i Lindas fuckade labbrapport! Cecilia ta med morötterna imorn! >.<
jag tycker vi tar Carro, Linda och Fredrik när vi ändå håller på....

Mitt knä antar en svart ton nu.... Känns ju awsume licksom.... Wihoo lr nått allafall. nu äre fysik innan sängen kallar tror jag. Eller så är jag inte ens såå duktig. Nää jag ska vara oduktig! Gossinassi :D

Back in town

Har varit i Umeå i helgen och tävlat. Eller jaa dom andra har tävlat och jag har åkt och fått pris >.< Det var bara jag i min grupp så det var ju bara för att få en till bokal! Men jag gjorde de två svåraste hoppen i programmet jätte höga och fina, piruetterna sög osså Vurpa jag med stort V. Jag skulle göra en piruette och så flög jag! Tror jag måste öva lite på mina flygförsök....

Tjaa om jag säger såå här.... Om ni någonsin tappat andan och sedan försökt sträcka på er och samtidigt måsta fortsätta göra något svinjobbigt i 30 sekunder till så förstår ni precis. Det vart inte så vacker men aja.... Jag avslutade ju allafall >.<

nu ska jag springa i regnet till min pojkvän och ge tillbaka hans tröja som jag kidnappat i nästan en månad nu haha XD Lite busigt kanske men jaja...


över en vecka av regn!

Trodde aldrig att jag skulle säga det men, Ge mig SNÖ istället snälla!
hjärncellernas död!

Vi satt på skolan idag, I tre och en halv timme, och försökte lösa uppgifterna på våran labbrapport. Tre timmar och en halv timme. Vi gjorde tre tal. Det slutade med att Tim och jag kom fram till att vi gjort tal två fel. Därför blev även tal tre fel. Tre och en halv timme och vi fick fram ett rätt svar.

Naturarna på mikael elias börjar bli hjärndöda av den enorma mängd läxor vi har. Dom grillas helt enkelt. Sorgligt men sant. Mina hjärnceller är grillade för länge sedan - jag fattar verkligen inte detta med derivater. Eller joo det gör jag det är kapitlet före det som är bortglömt. inte bra. verkligen inte bra. Och jag orkar inte ens plugga! Ojoj tragiskt liv man har alltså! 

Derivater och Förändrings hastigheter here I come....!?!

hjärnceller

Jaa nu var det ett tag sen. Kan bero på min skrivlust... Eller så beror det på skolan. Eller så beror det på att jag inte har tid på grund av mina träningar.... Eller så är jag bara för lat för att skriva... Jag tror på lite av allt. NEJ nu vet jag! Det är på grund av mina fiskar! Jag tränar dom bara hela tiden >.< Men slut på det! Eller Njaa lite mindre av det kanske vi ska säga!

Joo, Jag har hoppat idag på träningen och det gick super! eller okey allafall ett tag då jag fokuserade lite men jaja! man kan inte stå allahopp. Vi får se hur foten mår imorn. jag tror den kommer må pyton.

Såå, det kanske blir tävling uppe i umeå till helgen ändå. Det betyder ännu en buckla till bokhyllan då jag är den enda i gruppen >-< Känns bra att tävla då! Ingen press - man vinner ändå :D
 
Nu ska Emma fortsätta försöka derivera talen i min matte bok. Men ehhh jaa det går ju inte helt bra kan jag säga. Emma fattar nada. Citat av Anna: "Vad kallas en hjärncell Emmas huvud?"


Svar: Turist


Tännforsen

Har nu laddat över bilderna från kameran från åre resan. Här är några bilder från Tännforsen!


skrivarglädje

Jag har inget att skriva om. Jag har massor att skriva om. Jag vågar helt enkelt inte säga det rakt ut. Jag kan säga en sak. Jag är rädd. Rädd för massor ut av saker. Det är dessa saker jag inte vågar skriva om.

Nu ska vi åka och fika hos farmor och farfar. Farfar blir sämre och sämre. Tessie är borta. Det har tagit mig en halvtimme att skriva dessa rader. Det är elva meningar. Tolv med den här. Det är en dålig snitt tid helt enkelt.


jag vet inte vad jag ska göra!

Jag borde säga nått.
Jag kan inte.
Det är tomt.
Jag har stängt av.
Jag borde berätta.
jag vågar inte.