shopping^^

Vi började imorse på Lundhags och köpte lite utavvarje. Jag hittade ett par jätte snygga shorts som jag lyckades tjata till mig. Sedan hämtade vi agnes det blev lunch på subway sedan drog vi vidare till veromoda och jag köpte, Okey mamma köpte åt mig, ett par jeans, en klänning och en kofta. Sedan blev det kaki, Där köptes det garn och garn och garn. Jag har tydligen lovat agnes att sticka en åre mössa till henne. Sedan hittade jag en underbar kofta som jag tänkte sticka åt mig själv. Eller så får mormor eller mamma  göra det så kanske den till och med blir snygg >.<

   Denna snygga skapelse blir till agens... 


         
Denna tunika ska jag göra till mig men inte med blomman framtill....

Pöss på er alla nu ska Emma iväg och bada/basta!

droppar


så känns det!Kallt alltså!


Tröst

Som tröst knäppte jag kort på ett äpple när jag kom hem.


än en gång

Jag har lyckats. Vi jagade idag systeryster och jag. Hon med geväret och jag med kameran.
Hon jagade kalv och jag jagade älg.
Bella jagade också älg. Hon jagade älgen förbi syster och mig.
Det var inte en kalv. Syster sköt inte!
Det var inte en kalv. Jag sköt inte.

Vi var så till oss båda två så vi satt bara och titta! Sakta gick det, på tjugo meters avstånd ungefär. Väldigt bra skjutvinkel med hela bredsidan mot oss. Det var nog en fjolårs kalv. Vi satt återigen och tittade på älgen utan att ta ett enda kort! Så tragiskt! Jag skulle ha knäppt ett kort! Eller flera snarare! Men gjort är gjort och läget kommer aldrig igen i detta fall, Eller väldigt osannolikt ska vi kanske säga allafall...... Nu ska jag gå till kojs.

Solong.

Bäck.
Snart äre över!

Nedräkningen har börjat! 7 dagar kvar till lov! Då ska jag bara slappa och inte plugga! Det säger jag nu.... Men det kommer inte hålla. Det kommer bli plugg även då. Jag kommer antagligen inte ha gjort klart min jävla essey om dammen i Kina. Helt enkelt sjukt att göra en essey om en damm! :O Sjuk lärare!

 


Kallt!

Jag gillar det inte! Det är äckligt kallt att gå till bussen. Äckigt kallt att gå från bussen till skolan. Äckligt kallt att bo i Norrland helt enkelt! Just nu är det stordiss av Norrland!jag blev betrodd :)

Jag fick låna kameran i helgen då jag åkte till mormor. Så det blev lite kort, men inget på älgen :( Men det funkade ändå - vi var ju de enda som fick sitta och kolla på dom allafall! Det blev mest bilder på träd, löv och frost. Jag älskar helt enkelt färgerna på hösten men inte att det är så kallt! Trädet jag knäppte på hade tyvärr inte börjat bli höstfärgad än utan var grön. Men man kan tyvärr inte få allt....


ny favorit!

Min nya drog!


ny favorit!

Min nya drog!


min mamma!

Vet du att du är världens bästa?
Jag kanske glömmer att säga det ibland,
Men det är sant jag lovar! <3


på skolan...

Sitter nu på skolan med israel. Vi undrar båda vad vi gör här... Kanoners helt enkel! Alltså jag vet varför jag är här men jag fattar inte varför. Jag åkte buss in med fredrik som börjar klockan 8 på sin APU... Och jag börjar tio! VAD gör jag här? Joo jag äter kitKat. Jag tänkte mig igår att jag skulle plugga till fysik provet men men.... Går det bra eller? NOPE!

Gud vad bra detta prov kommer att gå! Jag tröstar mig med att jag fick pussar i morse innan jag gick hit. Det kan jag leva länge på!


38 lappar!

Har nu hårdpluggat! gjort alla uppgifter, läst igenom och skrivit lappar som jag nu ska träna på. Samt ett papper med begrepp som är bra att kunna! Det vart ju bara 38 st lappar som jag ska kunna tills emorn. och just nu kan jag lite mer än hälften. Känns ju helt enkelt kanon. NOT. Det kommer bli samma visa till fysik provet på torsdag känner jag. Suck på skolan alltså!

Kallt!

Det är kallt! ute, inne, jaa överallt! jag vet inte vart jag ska ta vägen jag bara sitter och skakar! Varför bor man i kalla norrland och inte i australien? Där borde det ju vara varmt eller hur? Pluggandet lockar inte! sängen lockar... Redan. Och jag som verkligen måste plugga på kemin efter mitt tre timmars uppehåll för träning. Det känns INTE bra inför morgondagens prov! usch och fy och BLÄÄÄÄÄ!helgen:D

har varit händelse rik.
Arbetsdagar på scoutgården. Där har vi målat väggar tak, lister, dörrar och dörrposter. Plus att det nu finns en gärdesgård lr hur det nu stavas >.< Det vart verkligen super fint! Måste bara tala om att toan blev blommig! haha mitt, annas och lusses verk!

Sedan blev det hem lite, ytterst lite menar jag då, plugg och sedan drog vi på träning. Den var bara 2 timmar..... Men det är härligt jag som knappt kunde gå sedan tonys mördar pass i fredags! Gud vad jag hatar dom träningarna! buhu verkligen! Trots träningsvärken lyckades jag landa några hopp varav några var dubbel hopp....
 
Karlsson på taket here I come!

Så har äntligen veckan gått!

Äntligen är denna vecka över! Vi har haft så sjukt mycket att göra så det är inte sant! jobbigaste tror jag var biologi hemprovet som vi skulle lämna in idag! Så urjobbigt helt enkelt!Nu väntar en hel helg med målning på scoutgården. Plugg måste man väl också hinna med på grund av de två proven vi har nästa vecka, Kemi och Fysik. Det måste vara det värsta ämnet förresten, fysik, jag bara hatar det! vet inte ens varför! BLÄÄÄÄÄÄÄ!