jag har lyckats igen!

Träningen idag gick ut på flygskär - benen åt alla olika håll och kanter! lyckades göra en svår åt sidan och jag fick till en bielman! För alla som inte är insatta så tar man tag i skenan framme vid tån sedan drar du armen ur led och vrider bak armen och drar samtidigt upp benet. Nu borde man alltså ha armbågen vid huvudet med foten bakom sig i ungefär sammahöjd ;) ser ni sammbandet? En h****es vridning av armen samtidigt som man ska få foten upp till huvudet och samtidigt stå på ett par skridskor. Jösses helt enkelt!

Men det gick och jag är skit stolt! Gjort klart labbrapporten har jag också gjort! Dessutom har jag fått huvudrollen i isshowen detta år >.< jag ska spela karlsson på taket! Det är med andra ord dax att börja äta lite mer lr så tycker dom redan att jag är tillräckligt tjock >.<Den klassiska konståkningsposen^^


sunshine stories
Hösten tar sakta men säkert över... Det blir kallare och kallare. Jag längtar tillbaka till sommar, värme och läger!
Måste det alltd ta slut?


får man ha böcker i källaren? :O

Var på bibloteket i torsdags.... Var väldigt duktig och letade upp böckerna jag skulle ha i bibloteks katalogen och gick sedan och letade sedan upp rätt hylla och började leta. Tror ni jag hittar boken? Nee självklart inte. Jag kollade igen i katalogen så att jag letade på rätt ställle. Började leta på hyllan igen. Efter att ha varit duktig i en halvtimme går jag till slut och frågar tanten i hjälp disken. Hon börjar med att säga att den inte är utlånad och att hon ska gå och hämta den ur KÄLLAREN.

Hur kan man på ett biblotek ha böcker i källaren när det klart och tydligt i katalogen över böckerna säger att den ska stå på hylla hce? Helt sjukt! jag ska aldrig mer försöka vara duktig på bibloteket! Utan dom ska få hämta precis alla böcker åt mig! Dom har trots allt betalt för att stå där.  Dessutom är det säkert få människor som frågor dom ändå. SÅ jag ska börja göra det!


grym bild!

hittade just denna bild på min *host!*underbara sköldpadda!
visst är han übersöt!
 
suck...

Dålig dag idag!
Skit dag helt enkelt!
Började med att skälla ut en lärare tog sedan ut mina aggressioner på fysikboken. Surade halva engelskan på den jävla short storyn och alla djävla ord man inte fattar ett dugg av! Sedan vart det kemilabb.... Sedan gjorde jag lite läxor innan jag åkte hem... Sedan har jag bara suttit och slagit upp massa glosor från den dumma texten... Gloslistan är bara dubbelradig och täcker fem sidor i word. Känns ju awsome!

dessutom börjar man få asmycket att göra! Så det är ju en jätte bra dag att inte göra någonting...

Ska sluta klaga offentligt nu....

Alnöfejd nästa!

Pluggisen i mig börjar sakta men säkert ta sig upp ur dvalan nu. Är nästan där vi ska vara i matte. Ligger inte efter med något, bara fysiken och det är bara nån uppgift så det räknas inte. Och det är klart att jag inte skulle vilja byta klass för allt i världen ( även om jag gärna skulle gå med dig anna ;) ) För våran klass är ju helt underbar. Och det är bara att inse att vi aldrig kommer att bli oss lika igen efter den där galna stockholms resan. En sak till bara: SP släng er i väggen!

Från en sak till en annan. Alnöfejd i helgen! Woho vi tar hem segern i år igen bergis! Men det kan nog bli ganska jobbigt i år utan Peter! Men vi får kämpa på ändå! väskan är nu packad med kläder och mat. Jag kom just på att jag ska ha med mig en termos med varmvatten så jag slipper göra det imorgon bitti >.< Man får inte god mat om man inte är lite fiffig tihi! Har letat min kamera nu i evigheter! Jag hittar den bara inte! Jag tar väl och snor annas bilder helt enkelt!

vi höres helt enkelt....


pelle plutt!

Nu äre pelle plutt som pryder denna blogg ett tag istället för alla fjärilar....

jaa plus lite blommor som jag hittade på gården hos mormor och morfar. Totalt snodde syrrans kamera och sprang runt i en och halvtimme och knäppte kort i duggregnet men det vart as snygga kort! Goo mig för en gångskull!


pluggisen måste vakna!

känner att det börjar bli lite jobbigt. Pluggisen i mig har inte rikitigt vaknat än... Den sover gott sedan sommarlovet.... och den vill fortfarande sova! Varför valde man just Natur? Varför valde man nördlinjen nummer 1 när det gäller pluggning? åhh varför valde man inte barn och fritid istället? Bara suck alltså!

Pluggisen måste vakna ur dvalan!

min kaktus blommar! :O

Min duktiga vecka har just gått!

Jag har faktist lämnat saker i skåpet.
Datorn har varit hemma hela veckan.
Jag har GÅTT upp för trapporna.
Jag har nästan gjort mina läxor ;)

Nee men allvarligt :O det är en början. Jag hade planerat in mina läxor till helgen då jag skulle åka till pappa. Dock så sket allting sig! I fredags när jag kom hem dog jag i sängen klockan fyra av min huvudvärk. Vaknade igen klockan 8 - fortfarande huvudvärk. knarkade lite piller åt middag, försökte vara uppe ett tag. Dog vid tio igen. Sov nästan hela dan igår.... Men nu ni är jag på hugget igen!

Pigg som en lärka med sångsvårigheter. Det vill säga lite täppt i näsan >.< Annars har jag varit jätte duktig idag och städat mitt rum, hjälpt mamma med tvätten + att jag städat åt raffe OCH han har fått mat! Ojoj alltså. Och nu sitter jag och gör mina läxor. kan nästan inte bli bättre.

Eftersom jag inte fick åka till pappa i helgen har vi bestämmt att jag ska äta med honom på onsdag nere i stockholm då vi drar till TEORETISKA SPELEN >.< ojoj jag skulle göra massor utav grejer hoppas bara man orkar och inte blir sjuk igen! Matte läxan kallar!

Adios amigos

att våga, orka och vara^^

Denna termin ska jag våga massa saker har jag bestämt. Men det är inte bara att våga det är att orka också >.<
Jag ska våga lämna böcker i skåpet och orka gå upp för massa trappor till tredje våningen.
Jag ska våga lämna datorn hemma + att jag ska göra mina matte läxor!

Bra mål med denna termin känner jag. Jag har varit duktig hela dan och följt dessa regler! allt som återstår nu är den dumma matte läxan. Men den orkar jag bara inte göra nu så jag kanske (bara kanske) gör den ikväll istället efter scouterna.

adios!