Dagen

Jag ska få en ny telefon idag :D vi ska åka till birsta efter skoldagen slut som är halv fem. Lite hårt att börja 12 tycker jag och sedan ha ett hål till 15.30 och sedan ha en lektion. Lite jobbigt men vi överlever säkert... Hoppas kan man ju! Eller det kommer jag inte göra eftersom det är så mycket att göra! Fattar inte detta men det är känns mindre så fort man radar upp det.... Detta är att göra listan för två veckor frammåt....

()Nationella engelska writing
()Psykologi uppgift
()Matteprov
()Kemiredovisning
()Redovisning KRIM
()Redovisning engelska
()Nationella engelska Reading
()Labbrapport

Dessutom tillkommer både uppjörning och teoriprovet för körkortet på denna lista :S Jätte kul!
Nu ska jag skriva ut min engelska redovisning så jag kan öva. Adios!

Min älskade lilla telefon :(

Har nu pajjat! Och jag som verkligen inte kan klara mig utan en telefon! Jag som skulle vara duktig under talet och stänga av telefonen. När jag då försökte sätta igång den lite senare så ville den helt enkelt inte. Chocken av att jag för en gång skull stängde av den blev nog för mycket skulle jag tro... Nu fungerar den i ca 20 sekunder innan allt blir svart igen. Sedan tar det ca 10 min innan man kan göra något med den igen.

Mamma och jag var på Birsta igår och kollade på en ny telefon och det lutar starkt åt att jag får en ny :D

I mitt huvud...

Inatt har jag drömt hela natten om hur jag skulle komma försent till min körlektion som jag skulle ha denna morgon. Det var anledningar som att jag bara skulle sminka mig lite till eller att jag bara skulle hugga lite ved(!?!). Men Försent kom jag allafall. Vid fem kom jag även på mitt under en period då jag sov bra att NEJ jag hade ju slagit av vibratorn nu skulle jag inte höra när de ringde och sa att jag var sen(?) Lyckades väcka fredrik och berättade attt jag måste ha min mobil. Han trodde jag pratade i sömnen och kom fram till att nu är hon mobilberoende det är verkligen bevisat nu.

Allafall så somnade vi om bägge två och då vi precis ska gå till bussen vid 7.45 ser jag hur min mobil lyser upp då jag fortfarande inte slagit på vibratorn. Det är körskolan som ringer och undrar vart jag är. Min körlektion började ju tydligen 7.30 och inte 8.15 som jag hade skrivit överallt. Så då man inte ens har gått hemifrån har man redan hunnit sova bort femhundra spänn.

Hård morgon!

Förträff eller inte?

såå har ännu en halv vecka gått då. Det enda jag väntar på är att vulkanen ska sluta med sitt dumma utbrott så att jag får fara till göteborg på förträffen till eb. Men gud vad synd om jag inte kunde fara - tänk vad mycket jag skulle hinna med. Fyra rapporter kanske, ett svenska nationella, ett matteprov. Lite sånt kanske jag skulle hinna med att plugga till. Men nu ska vi inte vara såna! Närå inte bitter alls!

//Emma

Snart så!

Nu har jag BÖRJAT! Joo det är sant! Jag har gått igenom min fina start väska, Min mentor Linda ska komma imorn och vi ska tillsamans titta och fundera lite också. Men till saken - jag har blivit fristående hudvårds konsult hos företaget Mary Kay. Och jag har till och med vågat ringa två personer idag och frågat om hudvårds klasser. Och så har jag en inbokad redan.

Ohh jisses detta känns inte så bra! Jag som inte vågar ringa till folk jag inte känner och inte tycker om att prata inför folk, och inte gillar att inte veta vad jag ska säga eller göra >.< Lyckat det här... Men jag ska klara detta och tjäna lite extra pengar! YES!

 sminkkurs

Tog mig till skolan imorse med Fredrik, var jätte trött trots min godmorgon puss...
Väldigt skön dag att börja med ändå. Bara en lektion, svenska, hål i några timmar och sedan engelska nationella.
Härligt, härligt!

Underbara Sofia har dessutom ordnat så att jag får göra svenska nationella tidigare så att jag ska kunna få följa med anna ner till Göteborg till förträffen för EB. Vääääldigt snällt av henne!

Tog mig hemmåt efter mycket eh ehh ehh på nationella, körandes i bilen, slängde i mig lite mat och drog sedan på sminkkurs med min mor som försökskanin! Blev jätte snyggt! bravo mammsen! Har även lyckats plugga lite idag i form av funderingar kring mitt svenska tal som nu kan skrivas ner, och körkortsteori. Har nu fått Godkännt på första steget >.< bra där tycker jag!

Sängen kallar stenhårt!

rånad?

jaha så sitter man här igen... Tiden går så himla fort vart tog den vägen? Kan det vara så att när man är ledig så slappnar man bara av och tänker inte så mycket på det? Så kan det vara. Så vad har jag egentligen pysslat med? Jooo någon har länsat mitt konto... Inte så kul med tanke på att jag var nere i Stockholmo och tänkte shoppa lös! Eller vänta det var nog alltså jag själv som länsade det. ATTANS.
Att jag inte tänkt på det förrut. Blondin är jag ju så det skyller vi på.

Hunnit vare med värdens bästa anna och köpt världens största kassabok till vårt äventyr i sommar. Jag ska kontakta mobbing gruppen på skolan dessutom då jag till och med blir mobbad av EB? Eller har vi en mobbing grupp på skolan? Jag tror inte det faktist. Någons projekt arbete kanske >.< Men tillbaka till EB - dom vill inte skicka en inloggning till hemsidan så nu kanske jag slipper göra alla uppgifter :D Eller så kommer dom skälla på mig för att jag inte sa något i stället. Tråkigt dilemma detta....

mm matoset sprider sig i huset. Jag har lyckats igen! Mamma har lagat revbenspjäll åt mig! Med mangosalsa. Magen ryter som ett hungtigt lejon när jag känner lukten.

ROOOOARRRRRRRRRRRUnderbart!

Stockholm ice - vad ska man säga? Finner inga ord för hur bra dessa konståkare är! Om jag nämner att min far satt och grina kanske det säger något^^ :D

Gjort staden idag - eller allafall gamla stan och sergels torg med butiker. Vi letade efter fantasybokhandeln syster och jag, så vi irrade runt ett tag och lekte turister bara för att tillslut inse att vi gått åt fel håll i början. Inte så kul. För att kompensera detta köpte vi oss glass på Ben och Jerrys glass cafe. Kändes helt okey tillslut. Shoppade sedan lite på sergelst torg - en tunika, jeans, t-shirt och en kofta. Letar även saker som min far ska handla åt mig när han far till staterna. Några förslag? :D

Nu ska jag fortsätta vara halv social med min syster.
Adios.