24 oktober

som så många andra satt jag igår i ca 7 timmar och skrev högskoleprovet. Kan ju jobba lite på mitt logiska tänkande märkte jag ju efter att ha rättat igårkävll, dock är det verkligen ingen fel på min svenska kunde jag kungt konstatera. Dagen till ära har jag spenderat i en helt pluggfri tillvaro. Har dödat några timmar på att träna och att träna. Skillnaden är att en gång tränar jag själv. Den andra gången är jag tränare. Mina barn var så söta idag - första gången de skulle försöka hoppa. Hhahah lite komiskt är det att se men väldigt gulligt.

Jag och min söta mamma har även handlat, besökt arken för att få dödsdomen på akvarievattnet. Och den kom rätt så fort så det blir till att städa mycket där det är väldigt smutsigt tydligen... Men vi har även fikat och haft kvalitetstid. Jag spelade wii och mamma spelade på sin I-phone. Den nya generationens kvalitetstid helt enkelt! Nu ska jag tydligen äta av mammas supergoda kycklinggryta!


22 oktober

Det var svinigt kallt imorse! Så här kändes det som allfall!


18 0ktober - från det ena till det andra

Är det inte typiskt att då man är upptagen med nått annat och tappar bort sig. Tex då man skriver en text om sedan tappar ett ord, vad lätt andra tankar kämpar sig upp till ytan? Så är det alltid för mig. Denna gång var det mycket bra. Jag har förlagt ett av mina pandora armband på ett sånt där bra och säkert ställe där man aldrig skulle glömma bort. Nu försöker man här i godanro göra sitt övningsprov i samhälle då man ska ha prov i morn. Mina ögon lämnar skärmen för en kort sekund och hjärnan går på högvarv om talmannen och hur en ny regering tilsätts då tanken "jag kanske ska titta i väskorna där om mitt armband inte är där" ploppar upp ur min hjärna. Så helt lost på regeringen tittar jag i väskorna och hittar så klart mitt armband! Förstå lyckan då alla berlocker från min älskling var på detta armband! Dessutom är ju armbanden inte gratis om jag säger så....

Men fokusera emma fokusera! Det var faktiskt hur tillsätts en ny regering tillsattes du skulle svara på och inte vart ditt försvunna armband var. Världen är hård!

15 oktober

Idag är det fredag. Dagen efter historia provet. Två dagar efter att jag klippte mig. Och jag älskar det. Inget hårtrassel på morgonen utan bara dra händerna genom håret - klart! Fast man ser lite trollik ut men jaja... Det har nu till och med blivit godkänt av min älskling. Det är nästan så att man ska göra ett kors i taket!

Och vet ni? SNART ÄRE FREDAGSMYS :D yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

12 oktober

har spenderat dagen med att göra precis ingenting. Inte hängt med alls på lektionerna utan bara flummat runt. Ett bra exempel är när jag för ca tio sekunder försökte hänga med på biotekniken. Läraren knäckte ur sig denna mening: " Vet ni varför ni inte har en arm som sticker ut ur pannan?" Återvände mycket snabbt ned i datorn igen och tänkte "näää för jag lyssnar inte!" Började prata med världens bästa anna istället som också fick höra denna mening!

Nu ska jag försöka ta tag i mig själv och plugga lite historia innan det bär av till Gärde för ett ispass. Då detta är avklarat hoppas jag innerligt att min mor har kommit hem så ska vi leta mönster till en klänning. Därefter beger jag mig till min älskling för att övertyga honom att det visst är en bra ide att klippa sig!

Men nej, histora var det visst jag skulle göra. Men det spelar ju ingen roll igentligen för jorden kommer gå under! Det är det enda min astrofysiklärare säger! såå passa er, vi kommer dö!

På onsdag, på onsdag, på onsdag!

Äre bara en dag kvar till det älskade historia provet. Har ägnat dagen åt pluggande och har lyckats riktigt bra. Det börjar dala lite nu bara. Ringde ett samtal och på onsdag ska det ske. Ni ska få se! Mohahhahaha lycklig tjej!

helgen

Bjöd på tävling för lillan och älgjakt för mig och syster yster. Ingenting är värt att säga om mina upplevelser förutom att jag höll på att blåsa bort. Därför säger vi Grattis till lillan som vann tävlingen i Umeå i lördags! Mycket bra åk och snudd på felfritt åk vad jag förstod på tränarna. Grattis!


3 oktober

Nu går det inte längre. Jag har inget mer att skylla på för att slippa plugga.
Jag ska ha ett tal imorgon.
I svenska C.
Det ska vara super anpassat till mottagare.
Mitt är inte det.
Det ska vara super bra kroppsspråk.
Mitt har inte det.
Det ska vara super bra helt enkelt.
Och mitt är inte det!

Jag ska även ha fysik redovisning imorgon på ett hemprov. Jag ska kunna förklara varför och si och så. Men jag kan inte det :o jag fattar nada av fysik! Det skulle vara slumpmässigt och bara på uppgifter som man klarat, men jag och min otur.... Jätte kul! kommer säkert få en MVG uppgift som jag inte ens gjort :(

Jag har åtminstone gjort några bra saker idag. Jag har haft skridskoskola och alla tyckte jag hade en så bra struktur! Men emma improviserade! Hittade på övningar ur luften och bara så ni vet så finns det T-makaroner numera! :D Har även börjat på min Skapelse med stort S - min lillasysters dräkt. Den ska förfinas med diverse grejjer av mig. Första steget taget idag. Blev mycket nöjd.


just de!

Grattis till Lillan som igår landade sin första dubbel zalkow.


1 oktober

Säger bara jisses vad mycket prov jag ska ha innan höstlovet. och inte ens då är man ledig, nää det ska in en bauta stor bokanalys i svenska och så äre fysikhemprov och redovisningar i fysik A veckan efter lovet. Men jag får väl helt enkelt ragga upp någon duktig människa när jag slappar i Åre! Riktigt stolt att min "attgöra" dock krymper lite!

Fysikhemprov (X)
Biolabbrapport (X)
Svenska tal (/)
Bioteknik (/)
Historia (/)
Matteprov ()

Kvällen kommer bli grym då min andra hälft kommer hit! Ska ta en tur ut till Lagga och hämta upp henne efter träningen. Sedan blire mat här hemma osså blire plugg! Vi ska fortsätta med vårt projekt arbete - En fredag. Jag säger då det! Imorgon blire ännu en grym dag. Då ska vi bege oss till Anna och skörda havre. Vi ska binda julkärvar! De ni! Nu ska Emma sätta på sig varma kläder inför träningen!