jag, en småtting.

Vi har många namn, vi stackars första års studerande på universiteten. Nollor, bloopers, ungar. Oftast kallas man nolla helt enkelt, men jag, jag kallas för småtting. Slu måste vara lite annorlunda i precis allt verkar det som.

Dagen har varit bra helt enkelt, intensiv men bra. Vår småttingtid har börjat och vi härjas runt av bland annat "mad cho" (madicken), "jacob sparris" (jack sparrow) "pocaHotAss" (pocahontas) "skratthatar'n" (hattmakaren). Ramsor ska sägas och danser ska dansas hit och dit, mössor ska på, mössor ska av. Vi småttingar ska tydligen härdas och läras för att kunna bli fullvärdiga ultunesere - ultuna studenter.

Så det kan gå! Sängen kallade för två timmar sedan, upp klockan sju imorgon för en dag bestående av föreläsningar och besök av pappa.

detta är nog det värsta jag gjort!

JAA det stämmer faktiskt, att flytta hemifrån är det värsta jag gjort i hela mitt liv. Tror allvarligt jag kommer avlida av ensamhet. Trots detta så har jag hankat mig fram denna helg. Anlände på fredagen med familjen och vi installerade oss i lägenheten. På lördag blev det en shoppingtur på Ikea för inhandlande av saker till rummet - det har blivit jätte fint här inne och det känns bra! Men än trivs jag inte i lägenheten och i stan - det är för ensamt och stort för det.

Dagen till ära har bjudit på uppakande och lunch med familjen innan de åkte hem till sundsvall igen och lämnade stackars lilla mig här nere i uppsala. För att överleva gav jag mig ut på internetjakt och lyckades efter ca fyra timmar efter att jag lämnat lägenheten komma tillbaka och dessutom ha med mig ett mobilt bredband. Yey!

Ligger för tillfället i min sköna säng med fluffiga täcken och många kuddar. Sömnigheten kommer krypande och det är bra då kanske jag sover inatt! Imorgon är nämligen den stora dagen - upprop kl 09:00 på SLU.

i sommar...

Har jag haft mitt sista sommarlor ever. Det låter så slutgiltligt men så är det. På måndag börjar skolan igen, men nu i en helt annan stad, en helt ananan plats med helt nya människor. Imorgon går flyttlasset till uppsala så att man är på plats under måndagen för att ta plats på uppropet till bioteknologprogrammet på slu. Mer går inte att trycka ut ur min hjärna just nu på grund av all ångest över att lämna alla här hemma...