14 juni

Dagen har spenderats genom att fira agnes skolavslutning. Min lilla sötunge har tydligen gått o blivit stor... Hur nu det kunde hända?!? Idag har hon gått ut 6 och tydligen är hon hela 13 år och ska börja i sjuan till hösten... Ojojoj vad tiden går alltså. Var och tittade på skolavslutningen som i kyrkan med samma gamla sånger som sjöngs medans jag gick där för 6 år sedan. Enda sången som fattades var "nu tar vi farväl" och  den som var så bra? fattar inte riktigt uteslutandet av den! För att fira denna tilldragelse blev det till att äta ute och Italienskt ska det ju självklart vara!

Efter en kanon god lunch på pesto pasta snurrade vi runt lite på stan och sedan bar det av hemmåt. Väl hemma tömde jag skoldatorn på alla fina minnen jag skaffat mig under 3 år i form av kort och mindre trevliga minnen av skolarbeten. Där någonstans kläckte Agnes ur sig den briljanta iden om att vi skulle gå på bio! sagt och gjort - nu har vi sett Pirates of carrabean i 3D. Inte mycket att hänga i julgranen måste jag säga - helt ok men inte värt pengarna att titta i 3D!

Undra vad man ska hitta på nu? Kan inte ens ägna mig åt att städa rummet för det behövs inte muhahhhahha!

13 juni

3 dagar har nu  gått sedan jag tog studenten. Det går inte att beskriva den underbara känslan men som också blandas med vemod. 3 år har man gått med en skara knasiga människor som man lärt sig att tycka om och som gjort skolan värd att gå till varje dag under dessa tre år. Nu slussas vi ut i det så kallade vuxenlivet och kommer kanske inte ses förrän på klassåterträffen år 20XX - vem vet.

Tack NV08 för dessa 3 år tillsammans, ni finns för alltid i mitt hjärta!