29 maj

Vad är väl en bal på slottet? :D28 maj - slå ihjäl dötid ;)

Idag är det bal! Och eftersom jag var ute i så god tid och bokade frisör så är mitt hår redan fixat och det är 2 timmar av dötid kvar att slå ihjäl tills jag ska infinna mig hos min pojkvän för avfärd. Mamma berättade att första transportmedlet dit hade varit helikopter - men så blev det tydligen inte! Det hade varit hur grymt som helst.

Dagarna hit från den 17 maj har varit långa och fyllda av plugg men nu är det över! Vi har haft mösspåtagning och nu är det bara 2 veckor kvar till STUDENTEN! Efter mösspåtagningen blev det grilling med hela klassen hos Emil och sedan utgång på stads! Helt awsome kväll!


Mösspåtagning!

 

Grillning med klassen och sedan utgång på stadshuset!

 

 

Som nämnts tidigare är det bal ikväll och jag bjuder på två förhandstittar
- en på balfrisyren och en på balklänningen.

Förhandstitt på balklänningen


17 maj

Idag har varit en dag tillsammans med alla andra. Har spenderat den tillsammans med mina underbara vänner som jag snart måste lämna! Vi har haft visning på huset idag också - middag på biteline bara för det! Jag tryckte i mig en halv hamburgare och en halv pizza. I skolan går nu allt på halvfart trots att det borde va helfart - jag har slutat att bry mig! För jag ska ta studenten utan balklänning!

(/)Historia - kubakrisen
(/)Religion - grupparbete
(/)Nanoteknik -redovisning
(/)Matte - hemprov
()Fysik - seminarium
(X)Samhälle - mänskliga rättigheter
()Samhälle filmdiskussion

16 maj

9 skoldagar kvar! - 7 saker kvar att göra!
12 dagar kvar till balen - jag har fortfarande ingen klänning!

54 min kvar på spotify - öka pluggtakten!
Nu - samhälle
sedan - historia

()Historia - kubakrisen
(/)Religion - grupparbete
(/)Nanoteknik -redovisning
(X)Nanoteknik - opponering
(X)Bioteknik - rapport
()Matte - hemprov
()Fysik - seminarium
(/)Samhälle - mänskliga rättigheter
()Samhälle filmdiskussion

13 maj

Idag har jag haft mitt sista salsprov någonsin! Hädanefter blir det tentor som gäller! Ännu mera positivt är att jag fick ett vg på provet! I fysik B! Utan att ha pluggat någonting - det gäller att avsluta med flaggan i topp helt enkelt!

Inte mycket kvar i skolan nu dock väldigt mycket att göra! Helgens planer blir att skriva klart rapporten i bioteknik + samhällsuppgiften.

()Historia - kalla kriget
(/)Religion - grupparbete
(x)Nanoteknik - artikel
(/)Nanoteknik - presentation + redovisning
(/)Nanoteknik - opponering
(/)Bioteknik - rapport
()Matte - hemprov
(X)Fysik - prov
()Fysik - seminarium
(/)Samhälle - mänskliga rättigheter
()Samhälle filmdiskussion

11 maj

Krash boom bang - så tycker min dator för andra gången nu på två dagar. Trots att man säkerhetskopierade i April (?!?) så har man ju hunnit gjort så himla mycket efter det. Dessutom försvann alla mina bilder - puts väck!
Jag har lyssnat på "don't worry - be happy" nu så länge jag att jag nu kommit på ett lösning på mitt störta problem! Min bioteknik rapport som var i princip klar försvann och det gjorde även power pointen som jag utgick ifrån i mitt skrivande - men jag slängde anteckningarna efter redovisningen i återvinngen - hoppas jag allafall! Så nu ska jag springa till skolan imorgon och leta!

Listan krymper! Och den kraschade datorn vägs nästan upp med att jag hade min SISTA - jaa joo jag menar det verkligen! Min SISTA mattegenom gång på gymnasiet idag! Wow vilken känsla! :D

(x) Historia - förintelsen
()Historia - kalla kriget
()Religion - grupparbete
(x)Nanoteknik - artikel
(/)Nanoteknik - presentation + redovisning
(/)Nanoteknik - opponering
(x)Bioteknik - redovisning
(/)Bioteknik - rapport
()Matte - hemprov
()Fysik - prov
()Fysik - seminarium
()Samhälle - mänskliga rättigheter
()Samhälle filmdiskussion

9 maj

tillbaka till verkligheten igen här på skolan.... Helgen spenderades i övik på tränarkurs - väldigt ovärd helg! Nu sitter man då på skolan och väntar på att få fysik support, provet på fredag kommer att bli min död! Sedan allt annat som man ska göra under dessa sista 3 veckor i skolan. Men sedan är man fri - bara 10 upgifter kvar!


(/) Nanoteknik - artikel
() Nanoteknik - presentation
(/) Bioteknik - muntlig redovisning
(/) Bioteknik - rapport
() Historia - förintelsen
() Fysik - Prov
() Religion grupparbete

5 maj

Idag var en bra dag! Till precis alldelse nyss!

Dagen spenderades på skolan - dock hatar jag torsdagar som är så jäkla dryga och icke innehållsrika! Ovärd dag helt enkelt. Tog mig hem efter att ha fått ytterligare läxor att göra, och möttes av ett brev från posten. Jag trodde i min lycka att det var balklänningen som äntligen kommit men icke - det var min studentmössa! Mumma vad fin den blev tillslut! Sedan blev det scouter och tårttävling - ätit "dead flesh" Som skapats av anna och dekorerad av Henke och Jacob - trots namnet var den mycket god. När vi anlände hem igen så kom mammi hem! :D Fick en söt ängel i present!

Så vart man hårt tillbakadragen från sitt latande då denna kväll. Min kära vän påminde mig snällt att jag både hade en fysik läxa och en nanoläxa till imorgon! Gud vad glad man blir!

(X) Fysik - labbrapport
() Nanoteknik - grupparbete
(/) Bioteknik - muntlig redovisning
(/) Bioteknik - rapport
() Historia - förintelsen
() Fysik - läxa, jordensdragningskraft

4 maj

Inatt har jag sovit som en stock, förutom då jag körde upp armbågen i min pojkväns öga, han gjorde dock inget blåöga som han gjort på mig ;) Idag har jag suttit på skolan 6 timmar innan jag börjat. suttit 4 av de 6 timmarna med att revidera en labbrapport - jag är fortfarande inte klar. Dock har jag kommit en hel del på min uppgift i bioteknik om GMO. Kruxet är att jag skriver en rapport samtidigt som jag gör en presentation om samma ämne = tar lång tid men är ju effektiv på båda! Jag har även lyckats göra min religionsuppgift och tittar på min att göra lista och inser precis att jag bara strukit en sak från listan.... Jag som trodde jag varit så duktig! Jag belönade till och med mig själv med glass...

Roligt liv man har!
(/) Fysik - labbrapport
() Nanoteknik - grupparbete
(/) Bioteknik - muntlig redovisning
(/) Bioteknik - rapport
(X) Religions uppgifter

1 klar 12 kvar!

3 maj

Lång tid nu som gått.
Jag har haft ett underbart lov men nu är man tillbaka i verkligheten. Spenderade tiden hos mormor och morfar kramandes med pelle kanin och ett gulligt o ulligt lamm. Begav mig hemmåt för en underbar kväll med mina tjejjkompisar men nu är man som sagt tillbaka i den bittra verkligeheten.

Om en månad och några få dagar så tar jag studenten. Dock ska det göras minst 13 uppgifter i skolan innan dess, det ska vara bal och det ska vara mösspåtagning, lärarmiddag, hajker, utbildningar och jobb. Mycket ska man hinna med på den korta tid som är kvar. Shit vad lite tid det är kvar! Dessutom för att ytterligare spä på det hela lite är min studentmössa inte färdig och min balklänning är i Kanada i stället för hemma hos mig! Hur illa kan det bli licksom - stava fel på SWEDEN och CANADA ?!?

Akut lista som måste göras!
() Fysik - labbrapport
() Nanoteknik - grupparbete
() Bioteknik - muntlig redovisning
() Bioteknik - rapport
() Religions uppgifter

yey jag kan knappt vänta!