13 december

Vad man så sakteliga återvänder till livet efter en tenta! Damsuget på rummet, alla pennor, papper och böcker som spridit sig över rummet som man måste ha av någon anledning är nu dumpade i en låda i väntan på resultatet.

Fin lucia på er också! :)

12 december

Det värsta med att göra listor är att de sällan prickas av lika många punkter som det tillkommer på listan... Dock lyckades jag väl denna gång nästan allafall. Det är labbrapporten som blev lidande - Får kanske för första gången skicka in någonting i efterhand! Men det finns en första gång för allt och det ska väl ske förr eller senare antar jag hehhe.

Återgår till tentaplugget för femhundrade gången denna dag! Så mycket annat som helt plötsligt blir så mycket roligare att göra - som att diska tex! Jag hatar att diska, men! I tentatider är det aldrig någon disk att diska av någon konstig andledning. Inte heller brukar man kunna städa för det är redan gjort. Huga!

joo förresten! Slaktkursen gick fantastiskt! Machokillen svimmade, jag skällde ut en annan kille för att han tyckte det lukta konstigt - "lär dig hur kött luktar innan du öppnar munnen och om du ska kräkas av den här lukten, hur ska du klara att jaga?"

Dagen ungdom!

10 december

Så var man tillbaka i Tentatider med allt för mycket att göra, en dunderförkylning och eksem fulla armarna. Dock har jag numera ett fungerande internet igen! Att det ska krävas lite tjafs med Telenor för att man ska börja gräva lite i alla papper man har hemma och inse att man har gratis internet om man stoppar in en nätverkskabel! Marsch pannkaka till Pappa dagis för att köpa en sladd! Väl där fick man ringa till min personliga datasupport för att höra vilken av alla dessa tusen sladdar som jag skulle införskaffa mig då.... Men nu är allt frid och fröjd så nu kan jag verkligen inte skylla min passivitet på någonting! På grund av min slapparhelg då jag legat i sängen och tyckt synd om mig själv med förkylning, exem och dåligt internet så bjuder jag nu på en "att göra lista". Denna ska alltså vara gjord till imorgon.... Känns suveränt stabilt!

Läsa femhundrasjuttioelva sidor i en skitbok ()
Föreläsningsgenomgång ()
Skriva labbrapport ()
Fixa matlådor ()
Duscha(Visst lyxigt värre må jag säga hehehe) ()

Och juste! Imorgon ska jag tydligen gå på slaktkurs... Jag som aldrig tar i rått kött.... Hur ska detta gå egentligen...