Det går bra nu!

Ohh! Sista jobbpassen till helgen! SÅÅÅ skönt - men när lönen ramlade in i onsdags kändes det väldigt bra med jobbpassen.

Nu börjar jag även ha nedräkning till min SEMESTER!
Om 12 sagar så åker jag till Italien! Muhahah! Där ska jag shoppa upp min lön tror jag! På skor = väldigt ovanligt!

Frida och jag har även tagit en liten tur med båten till Mjältön där vi sov över en natt och hade en väldigt mysigt men tokig kväll!


21 juli

Hello!

Gick förvånansvärt bra att jobba igår natt. Inte trött en enda gång faktiskt - speedad till tusen helt enkelt! Klockan sex började jag poppa musik som nedräkning till klockan sju då man får gå hem! Cyklade hem och åt frukost, duschade och trodde jag skulle krascha i sängen - icke! Tycker inte jag sovit någonting idag nästan. Känns mer som jag legat och sagt åt mig själv att blunda hela tiden. Så denna natt kommer ju bli mycket rolig, eller nått!

T - 3 h

nu är det exakt 3 timmar tills jag börjar jobba. Sedan är det 12 timmar tills man får åka hem och sova. Dagen har spenderats med mammie, vi åkte till frissan och mamma färgade håret och jag följde med som sällskap.

Resterande del av dagen har jag rensat diverse semester bilder. Tänk att man lyckas knäppa hundratals bilder varje gång man åker någonstans men sen aldrig gör något med sina bilder? Bilderna från Explorer Belt för två år sedan var det första som jag faktiskt orkade fixa något med! Jag skapade två fotoböcker - men resten av bilderna som man tar på diverse semestrar eller då man bara går o skräpar i sommarstugan? Joo där börjar det hända saker! Printar bilder och sätter nu in dem i album. Dock går det segt. Har just klistrat in bilder från ett scoutläger i Schweiz år 2009. Bra där licksom.... Men det är dock helt otroliga bilder - det väger upp!

Nu ska jag föra över lite bilder från telefonen till datorn och sen sova en stund innan jobbet tror jag!
Adios

hmm...

Ska det verkligen behöva vara så här? Jag fattar det verkligen inte! Att man ska behöva ha svårt att andas, att inte kunna göra någonting utan att ha med sig näsdukar. Alla förkylningsvirus borde ta semester under sommaren precis som alla andra! Här är man nu - mitt i sommarn, förkyld som en jag vet inte vad! Snuvar, hostar, nyser, snyter, nässpray, kraxande och hes. Låter som en 14 årig kille i målbrottet - KUL. Dessutom ska jag jobba natt hela helgen - det lär ju inte främja min förkylning alls... Nejdå!

Trotsåldern har nog kommit tillbaka också så jag lägger mig i solstolen ändå trots förkylningen och försöker bättra på den obefintliga brännan på kroppen!


På order av syster!

Enligt min syster och lusse så måste jag tydligen uppdatera här lite oftare!

Såå jaa har avslutat första året på bioteknolog programmet - klarade alla kurser under året så ny start i september! Sommarjobbar under juni-Juli på HL display i produktionshallen där jag övervakar maskiner! Woho! Besökt släkten på mina lediga dagar och njutit av den härliga sommaren som mest regnat bort de dagar som jag är ledig!

Just nu väntar jag på ett tandläkarbesök eftersom min visdomstand hatar mig lite just nu - eller alla fall platsen den får i min mun!