Huvudbry

Idag blev jag uppringd av min hyresvärd. Hon undrade hur det gick för mig... Jag hade nämligen anmält för två (!) månader sedan att jag hade vägglöss på rummet. Hon berättade att jag inte var ensam utan att det var fler i korridoren som hade vägglöss så nu ska hela korridoren saneras.

Jag stod o gapade i flera minuter medan hon malde på... Sedan släppte jag bomben! "Jag tycker det är jätte bra faktiskt att ni ska sanera mot vägglöss om det är folk i korridoren som har problem med detta men jag har inga vägglöss på mitt rum!" (möjligen hjärnspöken men de bor ju i mitt huvud såååå...)

Blev alldeles till mig av skratt faktiskt! Vad äre för stackare som levt med vägglöss i två månader och sagt att de var jag! Som att de inte vågade säga sin rätta identitet! HAHAHA! Och jag kan tillägga att om det varit jag som haft vägglöss skulle jag inte nöjt mig med ett samtal - snarare ett om dagen till dess att hyresvärden fixade problemet!

Nu mot andra huvudbryn - testande av nytt balsam till mitt hösttorra hår :)


22 november

Jag tror att det är officiellt nu faktiskt... Jag hatar kemi, tacka vet jag biologi! Det är så mycket roligare med biologi och virus och bakterier än glukos molekyler i beta eller alfa konfiguration! Så nu är det sagt!

Så här roligt får man ha under biologitimmarna dessutom! :)

Så var det dags igen!

Då var det dags för glögg i år igen! Mitt rum har nu förvandlats till inkuberingsrum där denna glögg ska stå i minst tre veckor (förhoppningsvis!) Innan den ska hällas på flaskor och förhoppningsvis smaka förträffligt! Detta år bjuds det kanske på två varianter, en regerande mästare, Stjärnanis, dock detta år med apelsin. Denna mycket goda glögg ställs mot utmanaren, Lime!

Då blir det till att ragga lite flaskor att hälla den färdiga produkten i då! :)


19 november....

Jaha då sparkar man igång igen då! Tentaplugg till omtentan på fredag står på programmet denna vecka. Samtidigt som man ska försöka hinna med att göra allt man borde göra i de andra kurserna samtidigt. Det är väl den stora nackdelen med att göra omtenta antar jag... Och det bidrar ju inte direkt till ett lyckat resultat i någon av kurserna tyvärr!

Sånt är livet!

Väntar...

När man går i Väntans tider så får bloggen lida! Jaaa väntan på tenta alltså! Man (läs jag, jag som i emma) får då så mycket annat att tänka på och försöka komma ihåg att det inte görs så mycket annat. Två tentor är nu avklarade varav den ena godkänd. Nu återstår bara att invänta den potentiella första omtentan i mitt liv! Får se hur det går eller om det blir en liten klackspark med nått poäng över godkänt - skulle ju inte sitta fel kan jag meddela! Någongång ska dock vara den fösta för allt!

Livet leker med nystädat rum, nybakta muffins i magen och matlådor i kylskåpet! Två nya kurser börjar även i morgon - Virologi och mikrobiologi. Ska nu vara lite hurtig och titta lite i kursböckerna! Solong