Apa dig!

Igår var antagligen roligaste dagen på småttingveckorna - hittils allafall! Kvällen skulle bjuda på hembjudningar till en proffessor - låter väl roligt eller hur!?!

Efter lite turer fram och tillbaka på skolområdet blev vi indelade i grupper och lotsade till idrottshallen. Där drog ciruksen igång. Grupp efter grupp blev uppropade och fick möta sin proffesor. Jag var tyvärr i grupp nummer två och blev uppropad som grupp nummer två då och fick inte se alla andra proffesorer. Grupp nummer två skulle på hembesök till proffesor  Livingstone. Som sällskap hade han en massa stora katter med sig. Vi blev uppställda på ett led och de obligatoriska ögonbindlarna som alltid finns vid såna här tillfällen åktepå.

Vi åkte runt i en halvtimme kanske runt runt och runt. Plötsligt stannade vi bara och blev uppställda på led igen och gick en bit. Vi stannade och ett snöre drogs runt oss. Vi blev tillsagda att sjunga en sång och någon drog igång "bä bä vita lamm". Låten tog slut och vi blev tillsagda "fortsätt sjunga bara börja om igen!". Så vi krattade och fortsatte sjunga. Efter några minuter så insåg vi att vi var helt ensamma så vi tog ett gemensamt beslut att ta av ögonbindlarna.

Då insåg vi att vi stod 10 personer fastbundna vid ett träd iförda ögonbindlar och som grädde på moset stod vi och sjöng bäbä vita lamm - mitt inne i uppsala centrum! Härligt. Vi hittade en påse och instruktioner som sa att vi skulle sätta på oss öron och en svans. En karta tog oss runt staden till olika aktiviteter. Den första var att bli en apa - ansiktsmålning, öron och svans. Ljud och apgång kompliterade looken. + en cider och en grogg i händerna! Vidare blev det afrikansk dans, banan bandy, dansuppvisning för poliser och mästare mitt på stora torget i uppsala - lätt pinsamt ;)

Efter stadsaktiviteterna blev vi hembjudna på middag hos äldre studenter vid slu och sedan blev det kåren.  Helt underbar kväll som avslutades med en taxiresa hem tillsammas med anna - även den med många skratt!

Mina alladinskor och annas vanliga skor.

Anna och emma apa + johanna lejon

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0