jag har varit som en bäbis^^

Ni vet ju vad man säger om bäbisar eller hur. Att de skricker, äter och skiter :D Och sover brukar man lägga till lite ironiskt på slutet. Idag har jag varit nästan som en bäbis. Jag har inte skrikit dock.... Fast jag har gjort om det lite. Lite emma stile^^ 

- Jag har sovit, ätit och tränat. Konstant! - upp vid halv 11, bussen till gärde halv tolv, träning mellan 12 och 13. Hemm och skottade lite. In och fixade lunch klockan nu 14. Hämtning 15 och sedan begav vi oss ut till timrå för en timmes dööö jobbig fys på isen. Sedan dans på gärde..... Hem och middag nu kl 19. 

Jag är helt DÖD - Gonatt!  

Då man vet, då vet man.

Om en film är bra ger den intryck.

Ger den intryck visar man känslor.

Då  en film är bra grinar man av slutet.

Gladiator är en bra film - jag grinar alltid i slutet!

klappar!

mera julklappar:

En vattentätpackpåse.
En presentlåda från lusch.
presentkort.
En tomte.
Böcker.

Och mera tillkommer den 30:e eller senare! O my God vad bortskämd jag är! tihi >.<


kvalitetstid med syster

Idag har jag sovit länge! Åt frukost och drog sedan på stan och mötte syrran vid 12 och så gjorde vi stan. Vi köpte en julklapp(?!) lullade runt ett tag och fördrev tiden. Sedan satte vi oss på ett kafe och käkade lunch och fikade! Tjockade mig riktigt rejält! - en varmchoklad med vispgrädde, en kladdkaka med grädde, lasagne och en trocadero. Ingenting funkar utan trodcadero!

Sedan lullade vi runt lite och tittade på underkläder blandannat om ni ville veta. Annars fick ni veta det ändå ;)
Släppte av syster på vägen hem på hennes jobb och nu blir det kvalitetstid med mig själv. Bastu, värsting duchen med massage och sånt^^ och ansiktsmasker, hårinpackningar, ljus och musik!

Ikväll blir det film, chips, stickning och mera paket. kort sagt det är "dags för Lööööööörags myyyyyyyyyyyyyyys! :D

Dokumentering!

julklappar som jag fått just nu:

En kofta.
Ett linne.
En trådlös mus till datorn.
Örhängen.
En tomte.
Sockar.
Taights.
Julpomler från Polen.
Pengar.
Presentkort.
En penna.
En glaskula.

jag har säkert glömt något nu men aja :D
Sedan tillkommer paketen från pappa och antagligen några till från pappas sida av släkten och även några från min bonuspappas sida av släkten. Det blir lilla julafton den 30:e då jag ska åka till vemdalen >.< Jätte bra så antagligen kan jag även nästa år svara på frågan - "vad har du fått i julklapp i år då?"

Sedan tillkommer ju den bästa julklappen - den från älsklingen: Ett biobesök. Vi orkade inte vara fantasifulla i år >.<


Tomte tider!

Lagom till Tomte tider - alltså då jag skulle vara tomte och tomta hos nils-erik och greta så blir jag så jätte förkyld. Inte snällt av min pojkvän att ge sin förkylning till mig.

Julmaten har blivit uppäten och alla sitter i paltkoma och vi har tittat på kalle och nu går kan du vissla johanna. Sedan äre väl julklappsöppning som gäller :D Hoppas man får nått jätte bra som man inte förväntade sig att få!

Tror jag ska gå och tjata så att vi börjar öppna snart :D Emma goes wild!


Den ni!

                                                  JAG VAR FÖRST IN PÅ BIRSTA CITY IDAG!


Gudars Trodde aldrig att jag skulle bli en sådan huligan! Men nu har det hänt. Först in på birsta city, sprang runt som en tok i två timmar och handlade de sista julklapparna. + att jag köpte en ny klänning till mig själv :D min snälla pappa skjutsade sedan mig till frissan innan han fortsatte med syster till stan. Själv klippte jag mig och gjorde slingor. Hon klippte sjukt mycket på vissa ställen mig Emma är nöjd och det är ju huvudsaken >.<

Tog mig hem i kylan och träffade en underbar vovve med en snäll ägare :D jag vill sååå ha en vovve! Det ska vara en rottis och en gråhund! Fast en vit dom är sååå fina!

Nu ska jag mysa med min boyfriend som jag lurat hit idag :D
Puss


back in town

Jaa haft storstädning här hemma på mitt eget rum efter hemkomsten igår. Vi spenderade de resterande timmarna på stan där jag köpte garn till en kofta jag tänkte sticka och sedan drog vi och badade, bastade och bubblade. Joo vi var även och åt en tre rätters middag med patriks combo som paus underhållning. Sjukt roligt och bra musik!

Bad även på söndag förmiddag innan vi begav oss hemöver och mot lundhags. Det vanliga stoppet. Julklappar inhandlades, mössor köptes och mycket mer!

Idag har det snöat som tokigt. Jag har skottat, städat, köpt packet, gjort packet, fixat julgodis, tvättat, damtorkat, tränat och snart duschat. Jaa jag har nog gjort mer också faktist. jag har slöat och stickat också bara så ni vet :P

Nu ska jag övertala min underbara pojkvän att göra mig sällskap!

Auf wiedersehen!

awsome! :D

Nu har vi gjort vissa av dessa aktiviteter :D Dock ingen paragliding utan det blir icekart istället. Zorbing var bland det roligaste jag har gjort faktist! Synd bara att det inte blev utomhus och att man fick åka så kort tid. Annars var det helt enkelt awsome!

Även båt bakom skoter var jätte häftigt. Han var dock lite mesig, han visade tecken för: Stanna, och sakta ner men inget för "snabbare" Vi bestämde att det blev vifta på armarna :D Vi viftade bra mycket på armarna. Dessutom fick vi en extra vända för han glömde bort sig. HAHA :D

Nu ska jag springa och sätta på mig kläder - ut i kylan och frysa på icekarten, sedan blire nog stan en vända :D

Adios

Icecold!

-30 här uppe i åre igår. Dock inte lika kallt idag. Därför blir det dubbelt med aktiviteter idag >.<
Det blir zorbing - en stor uppblåsbar boll där man sitter två och två och rullar nedför en lagom brant backe.
Gummibåt efter skoter - jaa behöver man säga nått mer :D
Shopping på stan - Julklappar inhandlas i Åre by - Hittat jätte mycket måsten :D
Förhoppningsvis blir det även Paragliding efter skoter -Flyga fallskärm på lagom höjd bakom en snöskoter.


Jag och mamma ska göra allt!

Trädlav


Nobeldagen!

Har haft en sjukt roligt afton och dag! METG har haft täclingar idag i hela Svergie. Alla fick samma uppgifter, de olika uppgifterna gav olika poäng. Vi bestämde från början att vi skulle vinna! Själv har jag varit på medalj och bokal jakt, suttit på polisstationen och försökt hitta en kriminalteknolog - vi hitta en till slut Tack så jätte mycket:D Har även sprungit runt och fått låna smoking gördlar på Eleganten för att inte tala om googling skillsen mat fått använda idag.

Efter en hetsig dag, snofsade vi till oss med klänningar, kavajer, skjortor och slips - jaa you name it! Vi drog på Tandoori och käka en trerätters middag. Då händer det bästa på hela kvällen så nu är det officiellt - METG sundsvall NV2 är bäst i svergie! Går man i världens bästa klass eller? Svaret är ju så självklart! JAAAAAAAAAAA. Sedan drog vi till skolan och skakade loss! När jag drog hem kom det nån och undra om det var en klubb som spelade musik över hela gatan :D jag skratta och sa att det är bara min skola som har fest för vi är bäst i svergie!

min underbara skattkista!

Jag hade Fysikprov idag. Jag och anna satt i olika delar av klassrummet - inte kul! Inget moraliskt stöd eller nånting! Det var sex st uppgifter på provet. Det gick bra, jaa faktist hyfsat bra ända ner till fyran. Då kom det en skituppgift som jag tror jag löste tillslut. Sedan kom mardrömmen. En skattkista som står på botten och sedan ska man lyfta den. Inte svårt att räkna ut egentligen om man funderar lite så här i efterhand men då!

Säger bara en sak. Jisses vilken fin skattkista det blev! Det finns fiskar, sjöhästar, sjästjärnor, sjögräs, sand, vågor, jaa och en skattkista. Jag borde allvarligt talat få stilpoäng för ritningen! Men jag löste bara uppgiften till hälften. Men aja.

Hoppade sedan till upggift 6. Där vare en jävla ballong. Där vet jag inte vad jag höll på med men vi säger så här. Ballongen är jätte fin! den är rutig i olika svarta nyanser, korgen har olika mönster och det finns till och med en brännare! Det ni! Sen ska vi inte prata om hur mycket jag löste på den uppgiften^^

Nu ska Emma mysa med fredrik :D


mega slide med en twist

Det var det jag gjorde på träningen idag. De andra värmde upp så fint med vanlig saxning, jag hängde på ett tag, tyckte det var lite händelse löst så jag tänkte in med lite action! Tog mycket fart, åkte på en stor, fin båge mot sargen, "låtsades" fastna med en skridsko i isen och slängde mig sedan rakt mot sargen. Tjoff sa det och Emma slog i sargen, fick en vattenflaska i huvudet, lekte sedan curling klot och bumbade ut från sargen rakt mot Ebba. Hon lyckades dock skickligt undgå min fällningsmanöver. Annars hade det kunna blivit riktigt bra. Nu blev det ju bara halvlyckat då det enda jag fick ut av det hela var ett nytt blåmärke på knät och huvudvärk.

Knappa fem minuter senare då Maja och jag körde evighetsstaffeten inträffar ett nytt senario. I ett infall av barmhärtighet då jag höll på att komma i fatt henne så slängde jag mig istället på isen än en gång med riktning mot sargen. Slog i även denna gång, dock ingen vattenflaska denna gång, snurrade ut från sargen och konstaterade att ännu ett blåmärke skulle uppstå.

Gav sedan upp det där med saxning och staffeter utan lullade på med lite allmänna övningar. Avslutade träningen mycket bra med program åkning. Alla hopp satt där de skulle till och med dubblarna :D Skönt när något funkar allafall! Kontentan av denna träning är väl kanske att man borde slipa sina skridskor, eller vad tror ni ?:D

Chillpiller

Dagen började bra. Vaknade upp inrullad i ett täcke i min pojkväns säng. Han lite småsur för att han inte fått täcke på hela natten. Svarade att han skulle skaffa ett eget täcke. Frukost, ytterkläder, gick till bussen. Emma halkar. Inser att det är halt och tar tag i Fredriks hand för att inte ramla. Emma går från gruset ut på asfalten,  tar ett steg och då händer det... Bra balans som man har, går även försiktigt efter förra gången jag halkat, gör man ett hopp upp i luften för att försöka impa på dagisbarnen, benen rakt ut snurrar runt och sätter mig sedan på rumpan. Det sista var inte planerat men såå blev det.

Lyckades Rädda datorn från att bli pepparkaksdeg eftersom jag fortfarande inte har säkerhets kopierat alla skoluppgifter från den gången den lekte Karlsson på taket och flög från skåpet. Min snälla och rara pojkvän står bredrvid och garvar, hjälper mig upp, och säger: "Sluta flamsa nu vi blir sen till bussen."

I skogen, mellan vibacke och radhusen, sker det då igen. Har precis transporterat mig från leran till gräset då jag inser att det var halare i gräset än i leran och vurpar igen. Även denna gång lyckas jag med mer skicklighet än tur rädda väskan från att slå i backen. Denna gång var det mer en slowmotion vurpa. Tanke senariot: Benen glider, jag ramlar,( AAAHHH!!!!) Rädda väskan - hoppas det inte är lerigt.
Bank. Det var inte lerigt. Denna vurpa gör så att vi missar bussen. Lite surt men inte gör det mig något. >.<

Framme i stan går vi över torget med lusse och markus. Precis vid statyn tänkte jag sätta mig igen - jag såg Freddan stå vid tavlan i kemisalen och vifta med en penna. Det såg inte så roligt ut då detta innebär ännu en obegriplig genomgång. Denna gång fångar lusse mig och vi hinner säkert gå tio meter innan fredrik måste fånga mig igen. Gillar helt enkelt inte isfläckar!

kommer upp till kemisalen och inser min fina ursäkt: "Jag vurpade två gånger så att vi missade bussen. Sedan halkade jag igen två gånger på väg upp från navet. Det tog lite tid helt enkelt" Jag valde att helt enkelt inte säga nått^^

Nu ska jag fortsätta med mitt icke pluggande och kanske lägga mig tidigt? När hände det senast?
Svårt att säga faktist....
Simma lungt!