Dagarna som går

jaha då är man tillbaka i storstaden igen. Veckan har gått fort och en kortare sumering kommer istället med ett löfte om förbättring. Det är dock svårt att hinna med sig själv då man har så lite tid över och man bara vill sova!

Tisdag: Pappa kom på besök och vi åt middag ute på skandic hotell - en viltburgare med otroligt goda hemgjorda pomfritt och en underbar vitlöks sås.

Onsdag: Föreläsningar halva dagen, hem och chillade lite. Mötte sedan upp Anna för att åka tillbaka ut på skolan för småttingaktiviteter - släktingträffen. Detta betyder att alla SLU:s studenter träffas - det är olika områden för veterinärerna och arkitekterna och vi "vanliga" kandidatprogrammare... Vi lekte lekar och sedan blev det dans och dryck på kåren. Rolig kväll!

Torsdag: Upp tidigt för föreläsningar - supertrött emma! Hem tidigt från skolan, satt och degade framför tv:n hela kvällen men i mitt huvud hette det studera...

Fredag: Upp tidigt även denna dag för föreläsningar gick hem tidigt och satte mig på tåget till Hudik. Stannade hos fredrik i huddik och myste hela kvällen, dagen efter fortsatte vi mot sundsvall.

Myste på även på lördagen och hela söndag förmiddag - helt underbar helg helt enkelt. Tagit promenader med mamma och pratat om ditt och datt. Helgen har varit väldigt lyckad och nu är jag som sagt på g igen. Kl, 9:00 imorgon börjar ännu en föreläsning i kemi. Senare under dagen blir det även en dugga i labbsäkerhet - man kan ju hoppas jag läst tillräckligt, annars får man inte labba under kursen och det leder till att man blir underkänd eftersom labbarna är obligatoriska.... USCH! :S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0