Det finns stunder....

Då man bara hatar att bo i korridor!

Som då man försöker sova en måndag morgon då man inte behöver kliva upp förrän halv nio då grannen börjar DAMMSUGA kl 7 på morgonen. Inte nog med det försökte hon nog också montera ned sitt element så att det kändes som att en pippi fågel bodde i mitt element och skulle ut!

Eller då man vill dammsuga, men då är det någon som sitter och håller på dammsugaren på sitt eget rum. Det är som att de måste titta på den i 3 timmar innan de faktiskt använder den...

Eller då man lagar matlådor och man inte får plats i den ynka lådan i frysen som man har... Fast då tar man en till!

Eller då någon tycker att det är kul med efterfester klockan 3 på morgonen då de varit ute på nation mitt i veckan. Jätte kul att ni gräver guld i USA, men jag vill faktiskt sova licksom....

Lägenhet i Uppsala känns dock som en möjlighet om 4-5 år, lagomt till man är klar med sina studier alltså! Lyckan står mig bi helt enkelt!

Dessutom är det fullmåne vilket betyder att emma sover dåligt och dessutom är det dugga imorgon - detta betyder alltså att jag snart ska göra en nukleofil attack på karbonyl kolet = icke nördspråk, jag ska alltså slänga mig i sängen och dra täcket över mig! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0