Fort Lauderdale

Igår stillades shoppingmonstret lite med jaaa... vad annars.. shopping! Förmiddagen spenderades på orlando premium outlet och flera påsar senare med en glass i ena handen och en öl i den andra (för mig o mamma vill säga) begav vi oss ned mot Fort Lauderdale. Vi anlände på kvällen så vi goonade bara in oss i lägenheten. Dagen spenderas vid poolen, i solen. Saknar bara en paraplydrink så vore livet ganska perfekt just nu!

Tampa Bay

Gårdagen spenderades i Tampa bay! Efter en timmes bilresa åt vi lunch på en restaurang med mat typisk för tampa området. Det blev en kycklingmacka för min del - mycket god! Övertalade mor (som om att hon tyckte nått annat...) att beställa sangria - även den var suuuuuuuuper god! Innan paltkomat intog våra sinnen begav vi oss med stora kliv iväg mot ett akvarium där de hadde fiskar från reven utanför floridas kust. Fint var det allafall! Därefter begav vi oss till kvällens mål - NHL hockey; tampa mot nashville. Det var en spännande match, arenan var jätte stor en den stämning som brukar finnas i svenska arenor med hejjaklacksramsor och en klack fanns inte utan här hejjade alla för sig själv.... Jaja 4-2 blev slutresultatet allafall! Vi är nu påväg till fortlauderdale för vidare äventyr! See you

Något jetlaggad!

Är trött! Tidsomställningen är lite jobbig från svensk tid till usa men vad gör det när man har semester i USA!?!?! Anlände på tisdag kväll en timme försenad med flyget och blev upplockad på flygplatsen av mamma och stefan. Stupade i säng och åt en hejdundrande frukost som mamma i vanlig ordning bjöd på. Rostat bröd, youghurt, ägg, bacon, juice, pannkaka med lönnsirap jaa kan det bli bättre? Dagen fortsatte på island of adventures, iniversal studios där vi åkte karuseller hela dagen! Så himla lite köer! Hann väl åka allt minst 4 gånger innan vi ledsnade och lillan har nu blivit stor och vågar åka alla bergodalbanor! Avslutningsvis blev det en runda shopping. Fick till och med stefan att köpa converse! Ikväll ser vi fram emot hockey.

Julpyntat!

Nu är det sista julpyntet på plats i mitt lilla rum! En julblomma känns som ett måste - kreativitet är dock ett måste som student om man inte vill köpa tusentals med blomkrukor! Därför har jag nu skapat en egen i form av en plastbytta och folie! Tada! Lite julig blev den allt!
Känns annars lite som tomtens verkstad här just nu - labbrapporter i alla dess slag tillverkas och finslipas, Statistik boken och batterierna i miniräknaren blir utslitna och snabeldraken står orastad i garderoben. Den enda som sörjer det är min pedantiska sida som bara finns då jag har mycket att göra och mina strumpor som blir så smutsiga hehe. Nu återstår dock 14 dagar tills jag lämnar landet, därmed har nedräkningen definitivt börjat! YEY