Väderguden

Eftersom förra veckan bestod av regn regn och regn tog jag mig en tur till sundsvall för att leta i alla skrymslen och vrår efter mina regnbyxor som verkade vara spårlöst försvunna. Som jag (läs mamma) letade! Efter en helg av fruktlöst sökande drog jag (läs mamma) slutsatsen att de antagligen befann sig i käxed sedan älgjakten. Men den snälla modern donerade ett par andra regnbyxor till denna fattiga student så jag behövde ej misströsta! Dessa drog jag stolt på mig söndag kväll när jag anlände till ett lätt duggregn i Uppsala och sedan dess då vädergudarna insåg att nu blir hon inte sjöblöt längre av att cykla... De insåg nog det tråkiga i situationen och har nu lovat sol och uppemot 20 grader mot slutet av veckan!

Jag vill därför meddela att detta är min (mammas) förtjänst eftersom jag numera inte kan liknas vid en dränkt katt efter en cykeltur tackvare ett par röda regnbyxor och en lila jacka!

Mot sherwood skoogen! Eller jaa ultuna och skolan allafall....
sneak a peak

woooooooaaaaaa MIN BALKLÄNNING HAR ANLÄNT!

Balbilder mer presentabel och som gör klänningen rätta kommer efter balen den 24 maj!

Behov av defilbrator!

Den "braiga" trenden i usa höll ju inte särskilt länge måste jag nog påstå! Jag tänkte därför göra ännu ett försök att återuppliva bloggen lite! Dagen ska spenderas med tentaplugg och avrundas med en vin, öl och delikatess mässa i Timrå! Nog bäst att återvända till den molekylära evolutionens värld så att tentan blir avklarad och helst med bravur!