16 april

Dammet har legat tjockt över mitt rum denna vinter märkte jag idag. Dagen har spenderats med städning. På något sätt ser det värre ut än när jag börja och det luktar verkligen damm här inne. Näää jag måste ändra mig. Det ser inte värre ut än när jag börja! Skrivbordet är helt städat, likaså bokhyllan och garderoberna. Det är nu bara nån timme kvar innan det blir damsugning på schemat! Och damtorkningen efteråt vill säga. Suck!

Men fint blire det är huvudsaken! Dock får det bli under morgondagen, jag ska nu plugga lite matte innan det blir pizza till middag - det är jag så värd!

12 April

Nu är det ungefär 8 dagar tills min balklänning kan förväntas dimpa ned här! wow så jag längtar. Måste försöka hålla mig i skinnet så jag inte gör illa mig lagom till balen. Trött som man är på morgonen så lyckades jag vurpa i en trapp. Jag tror att jag inte lyfte fötterna tillräckligt högt... Lyckades rädda den första snubblingen men inte den andra! Där låg man i en hög på golvet och muttra licksom. Lyckades ju självklart att vrida till knäet igen! Men det gör inte vidare ont nu men tidigare idag - painful!

Till min har gjort lista: Samhällsprov.
Att göra: Projektarbete, bioteknik, Fysikrapport.

Smarrigt!

6 april

Jag älskar onsdagar! Jag har en underbar sovmorgon, få lektioener och så är det scouter på kvällen! YEY.
Morgonen startade bra med en sovmorgon till kl 8 (!) wow licksom. Kände mig totalt utvilad och hoppade ner i köket och svängde ihop en smoothie. Slog sedan på ett avsnitt av Greys anatomy - OMG det var så himla spännande! Jag trodde jag skulle dö! men nog sagt om det så jag inte förstör något för någon! :D

På min gjort lista så kan vi tillägga en redovisning i nanoteknik som gick bättre än förväntat, trots att jag gjorde klart den samma dag... Dålig planering licksom. Nu är det läsning om xenontransplantationer som gäller. Ur en judisk synvinkel ska det dessutom vara!

Adios

5 april

Min balklänning är nu beställd och jag väntar med spänning på att få pröva! Hoppas bara att den passar nu då!


4 april - duktig eller inte?

Jag Intalar mig att jag är duktig. Jag har nu hållit på ett tag med min nanoteknik redovisning men inte kommit särskilt långt. Men sammanlagt har jag väl hållit  på i ca 4 timmar väldigt ineffektiv tid. Jag tog dock nyss en promis med mor min på 5 km och jag har nu satt mig igen för nya kraft tag med nanotekniken. Med en illgrön smoothie bredvid mig bestående av kiwi och päron tar jag nu nya tag och hoppas på att bli klar!

simma lungt - bjuder på en bild för att det var så underbart!


1 april - födelsedagsbarn!

Idag fyller mina älskade vänner Anna och Louise 19 år! :D Stort grattis till er båda!

 


1 april - morgonsång

Idag försökte jag vara en supersnäll och gullig lillasyster. Min Stora syster steg upp i morse och då blev hon bjuden på en otroligt skön sång från min sida. Ni vet sådär lagomt förkylt, morgonhes och trött så började jag sjunga "Godmorgon, godmorgon hör glada fåglar sjunga godmorgon, godmorgon i kööööör."

Tacksam som min syster var så svarade hon godmorgon i lite butter ton och gick på toa. Inte fick man någon kram eller någonting för sin insats. Ingenting. Så det var bara att bege sig till skolan.

nu är det samhälle som gäller! Ekonomi yes! eller?