27 februari

Jag lever kan ni tänka er? Efter den långa flygresan har vi nu lyckat aklimatisera oss rätt så bra här i USA, Florida. Det är varmt och skönt - blå himmel ca 30 grader varmt. Mycket lycklig tjej kan jag säga! Denna dag har vi spenderat på Animal Kingdom. Morgon dagen kommer spenderas på discovery cove där vi bland annat ska simma med delfiner och snorkla i korallrev.

Dagens höjdpunkter: Safari i Afrtika och exploring Mounteverrest - en berg och dalbana!

Nu ska Jag och Agnes sussa sött i våra queens size sängar vilket motsvarar en dubbelsäng - ska väl tillägga att vi har varsin! :D Gonatt Amigos!


24 februari

Om 24 timmar befinner jag mig på Arlanda. Väskan är färdigpackad och landade på 7 kg vilket betyder att jag kan ta med mig ca 30 kg mer hem! Yey! Synd bara att man inte har pengar för att faktiskt göra det. Inte mycket kvar i skolan nu kan jag lova men samtidigt så är det supermycket - vet fortfarande inte om jag ska göra något i Historia till exempel. Jag hoppas hon glömmer bort det! Nu ska jag ägna mig åt att ta reda på vad naionalismen innebär och hur Italien och Tyskland enades under 1800 talet. Super roligt. NOT!

Detta ska göras:
Kryss = klar /= påbörjat! :D
Fysik hemprov(/)
Mattekomplitering (X)
Samhällsprov(X)
Nanoteknik(X)
Matte() - fatta nada! :D
Bioteknik - labbrapport(X)
Religion(?)
Historia(?)

23 februari

Två dagar kvar innan jag flyr detta landet och slipper kölden. Tittade på väderprognosen - runt 30 grader varmt och solsken ska det bli under måndagen då vi ska simma med delfiner. Jisses a dream comming true! Dock är det mycket som ska göras innan vi åker på fredag morgon! Jag ska packa klart, träna hela torsdag kväll, göra massa skolarbete. Jag befinner mig just nu på skolan för att göra dessa men självklart så har lärarna inte gett mig uppgifterna ännu - när tror de att jag har tid att göra dem igentligen? :o

Detta ska göras:
Kryss = klar /= påbörjat! :D
Fysik hemprov(/)
Mattekomplitering (X)
Samhällsprov(X)
Nanoteknik()
Matte()
Bioteknik - labbrapport(/)
Religion()
Historia()

Lovley!

18 januari - staden bakom flötet

Befinner mig i lilla h-sand. Har varit social med min far då vi lagade middag tillsammans, pluggade en massa och känner mig helt enkelt nöjd med kvällen. Speciellt eftersom jag satte i mig en halv Ben and Jerry's - Mums. Mitt skolarbete går frammåt och nu är det mindre än en vecka kvar tills vi åker! :D

Listan går mycket frammåt. Ska vara klar med åtminstone samhällsprovet på måndag och då ryker även Nanoteknikprovet! Mycket att göra innan jag drar till staterna men det är det bannemig värt! Jag ska inte ta med mig ett jota skolarbete! Till denna lista kommer religion och historia där de ännu inte vet vad jag ska hitta på istället för att vara på lektioner... Men det löser sig. Det visade sig att Fredriks hemprov i Fysik faktiskt var humant. Jag har inte fått ett utbrott, inte skrikit VA? Och inte heller kastat miniräknaren i huvudet på nämnda lärare som jag vill göra på varje Fysiklektion på skolan!

Jobba matte ()
Religionsprov (X)
Samhällsprov (/)
Bitekniklabbrapport(/)
Nanoteknikprov(/)
Hemprov fysik(/)

Nu ska jag och sängen ta en dejt + att jag funderar på att inleda religulous. Tror den kan vara hyfsat intressant :D
Godnatt Gott folk!

16 februari - skolan is the shiet

Hård fokusering på skolan nu inför min utlandsresa. Dessutom är det fokus på isshow på träningarna vilket gör att jag som har huvudrollen måste infinna mig på dessa träningar. Lite illa med tanke på min skolsituation. Har väldigt mycket att göra och som vanligt kommer listan (Evighetslång denna gång) det roligaste med den är väl igentligen för mig själv - att jag ser att det går frammåt!


Jobba matte ()
Religionsprov (/)
Nanoteknik ()
Samhällsprov ()
Bioteknik redovisning ()
Bitekniklabbrapport(/)
Nanoteknikprov()
Hemprov fysik()

Nu lappar till religionsprovet!

3 februari...dagvill!

snacka om att jag är dagvill. Jag sitter med en kalender framför näsan och kan fortfarande inte inse att det är tredje februari. Om 22 dagar(!) så far jag till USA! :D Min abitiösa plan för dagen var kanske just ambitiös... Jag har bara läst religion. Men då har jag gjort väldigt mycket i relgion å andra sidan. Vad tänker jag för en gångs skull inte tråka ut er med genom att rabbla upp det!

Jobba matte ()
Historia:
- träna inför redovisning (X)
Religion:
Läsa judendomen (X)
Läsa om kristendomen+frågor(X)
Skillnader och likheter mellan judendom, kristendom och islam(X)
Läsa om islam+frågor(X)
Nanoteknik ()
Samhälle ()
Bioteknik
- rapport()
- wikipages ()

2 februari - studiedag.

så har nästan två veckor gått sedan senaste inlägget. Hmmm.... Dutkig man är... Mycket har hänt som kanske är väntat också. Tävlat två gånger, gjort massa plugg och haft scoutmöte. Ischows träning är det nu som upptar min tid, tillsammans med den ständigt närvarande högen av läxor som man måste göra. Jag tänkte vara mycket ambitiös idag och imorgon! Ledig imorgon också nämligen - halvstudiedag vilket innebar att vår snälla lärare gav oss läxor istället som vi kunde göra hemma på de lektioner som vi hade imorgon. Min plan är detta:

Jobba matte ()
Historia:
- träna inför redovisning (/)
Religion:
Läsa om kristendomen+frågor()
Skillnader och likheter mellan judeom och kristendom ()
Läsa om islam+frågor()
Nanoteknik ()
Samhälle ()
Bioteknik
- rapport()
- wikipages

Lätt ambitiöst kanske men jag har ju hela helgen på mig också... Let´s get started!