1 to go!

En tenta gjord och nästa går av stapeln nästa fredag.

Veckan har varit helknasig. Helgen kändes inte som helg helt enkelt! Pluggat hela helgen som en liten myra - måste klocka någon gång o se hur många timmar man egentligen är effektiv... inte riktigt lika  många timmar som man tror skulle jag tippa på! Det värsta med helgen var att både fredag och lördag satt man med näsan i en bok - hörde andra förfesta. Hörde när de gick på krogen. Hörde när de kom HEM från krogen. Och där satt man fortfarande med näsan i boken. Roligt helt enkelt!

Måndagen blev som en fredag då vi snurrade runt på stan och letade en lampa då jag lyckades pajjja min då jag damsög. Slutade med igen lampa och födelsedags present bus inleddes istället. På kvällen blev det tårta för att fira lotta som fyllt år under helgen.

Dagen har bjudit på något så tråkigt som redovisningar och nu är man ledig fram till tentan! Ska försöka vara duktig och inleda plugget idag så jag slipper plugga så mycket i helgen som ska spenderas i Sundsvall för att se isschow där lillan ska vara apa hehhe!kan labbrapporter bara skriva sig själv kanske?

Måndagar är dåliga dagar! De är bara en transport bort från helgen, denna helg har bjudit på lite blandad kompott dessutom. Besökte norrlands snötyngda eller vänta! jag menar ISGATOR där jag spenderade helgen på Alnö. Hemma bio på fredag då vi såg Tintin och lördagen var det real deal - middag och bio. Denna dag blev det Hamilton som enligt min åsikt är en James Bond wannabe... Svårt med förnyelse i den genren kanske...

Hann träffa familjen i någon timme innan ännu en konstig resa med Ybuss tog sin början... Blir bara konstigare och konstigare på bussturerna måste jag säga! Usch tacka vet jag tåg där beter sig alla som man ska!

Dum måndagen har släpat sig fram på mitt dåliga samvete över den oskrivna labbrapporten som ska in på onsdag och tentaplugget som har inletts. Tenta om en vecka DAM DAM!


1 mars

Idag har jag för andra dagen i rad använt mina converse! Ett mycket kärt återseende måste jag säga! Våren är här känns det som och vintern har aldrig ens varit här.... Jag har dessutom invigt min nya vårjacka - för något måste man ju få unna sig även som student. Åå andra sidan kan den säkert räknas som en inflyttnings present från mig själv!

Har även tagit mod till mig att hälsat på lite folk denna dag i köket! Har träffat tre människor hittils och en av dem var snäll nog att informera mig om köksvanor på detta ställe, Välbehövligt! Dagen till ära har även bjudit på labbande så nu väntar sista labbrapporten för denna kurs och tentapluggande har även börjat så smått - i god tid för en gångs skull! Goo mee!

Middag kanske??