det började så bra!

veckan började så bra med ett besök på Spa Södra Berget i söndags. Supergod buffe till lucnh och mycket bad i sköna poler. Sällskapet bestod av familjen + morfar och mormor. Hade verkligen supertrevligt. Sedan blev det måndag och skola, förutom det så..

1.Gick min jacka sönder
2.Det var svinkallt '
3 = jag frös som en "väldigt kall och olycklig emma utan en hel jacka och ingen att kramas".

Det blev tisdag utan större missöden förutom den gången jag vaknade och insåg att min pojkvän bestämt sig för att jag inte fick ligga i sängen längre utan knuffade helt sonika ut mig. Där nånstans vaknade jag och DONK där var golvet ja.... Denna dag gick smärtfritt ända fram till efter lunch då Biotekniken börja.

4. Jag fattar inte vad läraren pratar om. (inte för att jag försöker förstå heller men det är ju en annan sak)
5. Ångesten över matteprovet börjar komma.
6. Väl hemma är maten inte klar och jag hittar en död fisk i akvariet. Igen.
7. Precis innan träningen kom dock det värsta. Smällen jag fick av nyckelskåpet i huvudet. Ett fint märke existerar numera i min panna som påminnelse om detta. Jag vet inte vad jag gjorde för att förtjäna detta slag av skåpet men gjort är gjort jag får försöka bättra mig.
8. Jag tror dessutom aldrig att jag har ramlat så mycket på en träning någongång.
9. SLUTSATS: De få hjärnceller som fanns kvar i mitt huvud är numera borta efter smällen och balanssinnet är dåligare än någonsin...

19 november - finito!

Jag är så nöjd över mig själv. Titta bara på listan! :o

Städa mitt rum (X)
Städa akvariet (X)
Disskusion rapport (X)
Svenska analys (X)
Astrofysik ()

Astron får vara så länge, jag ska faktiskt ta fredag nu. Eller snart allafall. Jag ska bara skicka in min svenska analys sen är det helg. imorgon kommer morfar och mormor ned och ska äta middag. Söndagen bjuder på spa södra berget! Myspys helt enkelt. Nu ska jag sjunka ned i soffan och dippa morötter i guacamole eller hur sjutton det nu stavas! Men jag vill bara säga att det är gott allafall!

Trevlig fredag!

19 november - lite mer positiv!

Dagen har nu fortsatt och jag sitter just nu och petar i mig en supergod sallad! jag fattar inte varför den var så god men det var den alla fall! Det kan vara vitlökssåsen som gör det helt enkelt! Min analys är nu klar så dagen verkar arta sig lite mer positivt nu än i morse. Planen på att skriva klart disskusionen på min rapprt står sig. Sedan borde jag även städa på mitt rum och i akvariet. Hoppas verkligen att jag hinner börja med astron! Skulle vara så bra att få det gjort!

Alltså uppdaterad att göra lista:
Städa mitt rum ()
Städa akvariet ()
Disskusion rapport ()
Astrofysik ()
Svenska analys (X)

19 november

Sitter och skriver på min svenska analys. Började helt enkelt om från början eftersom jag fick läsa Emelies världsbästa romanalays igår. Jag förstår inte hur hon fick till den så bra. Men det slutade med att jag fick lite ångest över hur min egen såg ut så nu blir det extreme makeover på min egen! Har nu skrivit tre sidor och börjar komma mot ett avslut om några timmar så där.

Ett plus är dock att min rapport i Historia och Samhälle är på g. Jag har nu färdig ställt resultatdelen och ska skriva disskusionen idag! Annars får jag helt enkelt inte sova ikväll. Även lite fördjupning i Astrofysik måste det bli idag. Men det beror helt enkelt på hur bra det går med min svenska analys. Prio ett prio två licksom.

Rapport samhälle+historia()
Svenska analys (/)
Matteprov()
Fördjupning Astro ()

15 november

Temvecka på skolan denna vecka. Kunde ju ha varit roligt om skolan kunde vara normal. Först och främst är temat helt konstigt - hållbar utveckling. Jaa visst vi är nv och sp så temat funkar väl helt okey... men då anledningen till temaveckan är "För att de elever som är ambassadörer på skolan inte ska missa en massa lektioner i onödan" och "för att detta uppfyller programmålen" Är ju helt dumt! Hör de inte hur motsägelsefullt detta är?

Om vi nu uppfyller programmålen - får de elever som är ambassadörer IG i nått ämne då? Och när jag blir ombedd att gå hem för att jag ställer dessa frågor med motivationen att jag har dålig attityd till veckan så vet jag inte vad! När dessutom min grupp består av ett gäng mesar och en bitch som ber mig och Emelie att hålla käften så fort vi öppnar munnen för att faktiskt säga något så börjar denna temavecka likna nått ur robinsson eller nått. Helt sjukt!

Vart på så dåligt humör hela dagen, tur att mina barn på skridskoskolan är så underbara att de fick bort mitt dåliga humör! My´s kommentar var sjukt bra! "Emma jag kan göra såna där flygplan nu" - Då menar hon flygskär -.- Så där fick man för att man leker med barnen för att de ska lära sig saker. Men hennes flygplan var ju faktiskt jättefint!

14 november

Helgen har spenderats som en helg! Jag har inte rört en enda bok och det känns så skönt! Jag känner mig en som hel människa igen! Eller så känner jag mig kanske alla fall som en helt vanlig person och inte en pluggande nv tönt. Helgen har spenderats i härnösand och i sandviken. Tävlade där i går och lyckades komma ihåg programmet och sträcka på mig. Fick för första gången någonsin inte som kommentar av dommarna att jag skulle sträcka på mig. Jag kan ju insåg min tränare! :D Jag har även hälsat på min farmor. Hon verkar klara sig bra trots vurper, operationer, komplikationer osv.... Nu ska jag bege mig mot Alnö och hemmet för lite mys med pojkvännen min <3

Rapport samhälle+historia()
Labbrapport(x)
Fysikprov(x)
Fysikhemprov(/)
Svenska analys (/)
Matteprov()

9 november - läggdags!

Jag har nu avklarat en sak på listan! Men upptäckte också att jag varit lite slarvig och glömt en sak! Nämligen den otroligt underbara helt överdimentionella skit fördjupningsuppgiften i Astrofysik! :o Varför i sjutton läser jag denna kurs? :o O bioteknik tycker jag inte vi behöver tala om... Där skulle man behöva göra så himla mycket så man kanske kan förstå vad vi håller på med och vad snubben till lärare snackar om överhuvudtaget på lektionerna. Men slutjatat om allt mitt skolarbete! Jag ska jobba på min lista i tystnad, sen alla fall. Nu ska jag uppsöka min sköna säng och drömma mig bort! imorgon ska jag kliva upp tidigt och fortsätta med min rapport om internationella konflikter! Gonatt

Rapport samhälle+historia()
Labbrapport(X)
Fysikprov()
Fysikhemprov()
Svenska analys ()
Matteprov()
Bioteknik()
Astrofysik()

9 november.

Mycket att göra i skolan nu! Mycket...
Vill krypa ner under ett täcke och inte komma upp igen förrän till våren då vintern försvunnit och allt det jobbiga i skolan har försvunnit. Men om nu det ska hända så ska jag bege mig härifrån!

Rapport samhälle+historia()
Labbrapport()
Fysikprov()
Fysikhemprov()
Svenska analys ()
Matteprov()

Roligt liv man har!

8 november - gårdagen

Suck alltså. Hon som skulle plugga på lovet så att hon slapp göra en massa då skolan startade igen så att hon slapp panik försvann någonstans på stadshuset i lördags natt. Kvar blev en trött emma som drog till åre och inte gjorde någonting. MEN det är bra ibland det också! Ibland så måste man göra ingenting. Fast jag har ju inte varit sysslolös :D Jag har stickat en halsduk, shoppat en klänning en kavaj och ett par skor. Även gullat till mig en superfin julklapp av mormor och morfar!

Dock har jag varit rätt så produktiv idag. Jag har gjort en analysen i svenska som skulle in imorgon på kamratrespons. Den är verkligen inte klar som att jag skulle kunna lämna in den men det behöver den ju inte vara heller = lycklig emma! jag har sökt info om min internationella konflikt som jag ska skriva ut och läsa igenom i morgon. Jag har börjat på ett fysikhem prov och börjat läst på till ett annat. På detta har jag städat åt fiskarna och hunnit träna mina barn på skridskoskolan. De har blivit riktigt duktiga nu, alla kan göra en köttbulle till exempel. Men tillbaka till fysiken! Den tar bannemig alldrig slut! :(

Fysik prov ()
Fysik hemprov()
Svenska analys(/)
Rapport()

3 november

Dagen började som sagt med frukost på hotellet. Supergott var det, vi rullade i princip därifrån allehopa. Vi packade sedan in oss i bilarna och besökte tännforsen. Mycket fint vattenfall där emma ska gifta sig. Fast på vintern. I en igloo! Jag har även inhandlat ytterligare ett garnystan så nu är halsduken grå och lila/rosa.

 

 

 

 


2 november

Befinner mig i Åre. I vanlig ordning har garn inhandlats och det kommer bli en halsduk. Förhoppningsvis blir den klar denna vecka så att det inte tar ett år som med de andra sakerna jag försökt att sticka. Ville ha den mer rosa men det blev tyvärr ganska grå. Ser bara ut som om det är två olika grå färger och inte en grå och en rosa. Men skitsamma det blir fint ändå bestämmer vi!

Idag har vi varit till fröå gruva. Mycket fint ställe att vara på då det blåser. Imorgon blir vi bjuden på hotellfrukost av Kenneth. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Bjuder därför på bilder istället!