21 januari.

Hade den bästa träningen på väldigt länge ikväll. Den pågick i två timmar. En och en halv med tränare. Jag kände mig sedd och fick verkligen hjälp med det jag behövde. Mitt program sitter igen till tävlingen på söndag i Uppsala. Satte till och med ett av mina svårare hopp idag för första gången på tre månader. Känner mig fylld av självförtroende och vet precis hur jag ska göra nu. Det kommer gå bättre än förra gången i Sandviken det är jag övertygad om.

Kvällen bjuder på umgänge med min pojkvän och med markus o lusse. Vi ska spela spel, käka chips och se på film. Tyvärr blire ingen trocca utan cola. Men det funkar det med! :D

19 JANUARI

Eftersom jag ville att tiden skulle gå fortare försökte jag med att det skulle vara februari nu. Det gick inte en viss person på. Så nu är det väl Januari igen då! Dagarna kvar till resan hade blitiv så mycket mindre om det hade varit februari! Just nu är det 37 dagar kvar.

Eftersom jag var så produktiv igår så begav jag mig till min pojkvän som numera är frisk. Jag befinner mig just nu i hans säng eftersom han började 8 och jag 12. Jag var för lat för att kliva upp. Min produktiva bana ska fortsätta nu tänkte jag med lite projektarbete. Sedan måste jag dra till skolan för lite lunch.

Adios.

18 januari

Ingen kräksjuka tack och lov. Och dessutom det här med att inte hinna göra massa skolarbete, det har jag också tagit itu med nu! Jag har läst massa i historia, bioteknik och i samhälle, gjort läxan i samhälle. Tänkte fortsätta min produktiva bana med lite matte. Matte E om vi ska vara petnoga och de komplexa talen så att vi ligger i fas igen. Sedan ska jag allvarligt talat ställa mig i bostadskö i uppsala och umeå, sedan blire nog chill i dill för att ta i tu med slutuppgiften på projektarbetet i morgon på förmiddagen då det tydligen ska jobbas med sådana saker.

Detta inlägg blev väldigt mycket skola.... Dock så går man ju i skola väldigt länge och har får faktiskt väldigt mycket saker att göra även hemma av sina lärare. För att lämna skolan kan jag berätta att jag tävlar på lördag i uppsala, har sträckt rumpan, att jag har skitdålig kondition, och inte klarar av att åka mitt program på grund av dessa anledningar.

Men nu back to reality och matten...
adios

15 Januari

Har precis pratat med min pojkvän, de dåliga nyheterna är att han har fått Vinterkräksjukan och att jag fick en puss igår =  Emma kommer antagligen också få vinterkräksjukan. De bra nyheterna är... hmm jaa det finns väl igentligen inga! Kanske att jag förhoppningsvis kan speeda på med lite skolarbeten - men med bakslaget att jag missar en massa skolarbete istället, knivigt.

Kände att detta tillkännagivande tog all min energi, men har jag inte kräkts natten till måndag så är jag en lycklig själ alltså! Jag hoppas på att bli en lycklig själ.

12 januari - mupp mupp

Vad lov går fort. Det är antagligen för att man tar sig tid och har roligt i vardagen och pluggar inte bara. Tre dagar i skolan, och vi har redan fått läxa och nya saker att göra. Inlämningar, läxor, rapporter, prov, planeringar, sena kvällar, tidiga mornar. Mm vad man älskar livet som studerande! Jag gör allt förutom att plugga för tillfället. Jag har sorterat papper = redo att fylla på med nya anteckningar alltså.

För övrigt har jag tränat igen för första gången på mycket länge. Jag fungerar verkligen enligt principen: Vila dig iform. Jag landade nästan en dubbel idag. Ett av de svårare hoppen! Kom ihåg hela mitt program men är dock lite rädd för tävlingen nästa helg då min kondition inte vilar upp sig precis. Spurt träna kondition till nästa helg helt enkelt. Hur bra det nu kommer gå! Men antagligen lite bättre om jag inte tränar någon kondis alls! Se de positiva helt enkelt....

Planer på att skapa fotoalbum över de senare åren har även börjat ta form. Har inte bilder någon annanstans än på datorn och när den kracshar vad gör man då? Joo då plockar man fram sitt underbara fotoalbum och kan titta på sina bilder ändå! Det blir bilder ändå från 2007. Det enda som saknas nu innan beställningen går iväg är bilder från Jiingijamboree och Schweiz turen vi gjort med scouterna. Annars är jag i hamn tror jag! Det är uppåt 400 bilder just nu men det är ju ändå ca 5 år med tusen av upplevelser! Anna my darling, får jag bilder av dig? :D

Nu ska jag ta mig i kragen och göra något i förebyggande syfte. Det är slutarbetet på projektarbetet som jag tänkte börja med. Nu medans man har tid och inte sen då man har panik helt enkelt. Men annars kan man tänka: "äch jag gör det imorgon" eller "strunt samma jag har ju körtkort"

adios