Min skit dag!

Nää men för att bli lite mer seriös har dagen varit så otroligt, jätte, enorm piss! Jag fattar inte att det ska vara så här dåligt! Men vi släpper de negativa känslorna och koncentrerar oss på de positiva! - Ingen gillar gnällspikar!

Linda har skickat tillbaka KRIM rapporten på 20 sid efter två veckor. Bra gjort av henne! Det gick mycket bra är verkligen nöjd. Mitt paket från Lundhags har kommit - ett par shorts med tillhörande tröja. Mycket snygga och bekväma - Tack så hemskt mycket. De har nämligen sponsrat mig med tröjan och rabatt på shortsen till Explorer Belt då de tyckte att det lät så roligt och inspirerande! Ska hitta på något roligt att ge dem när vi åker upp till hösten som tack.

Dessutom har att göra listan i skolan krympt vilket är otroligt skönt.
()Idrottsuppgift
()Matte prov
(X)Fysik prov


lilla snigel....

 

Akta dig akta dig akta dig annars skjuter skotten dig!

Skotten, så känner jag just nu!

 


Varför händer allt mig? :o

B örjade i morse då en snubbe på stan började stöta på mig. Han gick på andra sidan gatan och plockade gräs ur skarvarna mellan gatustenarna innan han attakerade mig. Jag som väntade på att fredrik skulle betala parkeringen visste inte vad jag skulle ta vägen. Sedan räddade han mig med ett "älskling ska vi gå" Haahhaha stackars pojk! Ni skulle ha sett hans min >.<

sedan ringde en snubbe alldeles nyss. Han ville göra en undersökning med mig så snäll och hjälpsam som jag är så sa jag ha?!? Sedan sa han vad undersökningen skulle handla om - politik :o Hahahahaha jag och politik det är som katten och råttan - dållig kombination. Har abspolut ingen aning om något om politik och har inget intresse för att skaffa mig någon aning heller. Stackars kille alltså :D


Men han får ju skylla sig själv som ringer till en NV:are! Vem bryr sig om politik när Newton har konstruerat tre lagar? Räcker inte det licksom :o


Klart och betatt

Så var man 9.500 kr fattigare då... Jag har nämligen precis betalat fakturan till EB i sommar så nu får man ju allafall följa med. Dessutom har mitt paket från Mary Kay kommit nu. Var som ett litet barn på julafton - hur mycket smått och gott som helst ju! :D

Underbart väder vi har dessutom... Jag som tänkte springa till scoutgården och jobba... Jag undrar jag...
Nu öppnar vi fysikboken då...

lite fail på denna hajk kanske

Åkte på hajk igår. Hemma igen efter en båttur runt Rödön. Gårdagen spenderades pratandes, skrattandes och allmänt flummig innan middagen intogs. Grillade hamburgare. Mums! Sedan drog vi faktiskt upp i skogen och försökte vara nyttig men det visade sig att vi tog fel spår. Så nu är det röda snitslar på det gula spåret >.<Lite komiskt! Fin kväll var det allafall. Sov sött hela natten och vaknade upp av smatter mot presseningen. Inte kul. Låg kvar så länge som möjligt innan jag tvingades upp vid tio. Vi åkte helt enkelt hem. Båttur runt ön igen då, med Johan denna gång. Blev kvar på Rödö brygga i en halvtimme, bowlade med ett liggunderlag, kastade sten med Johan och testade kameran på en svan. Blev faktiskt riktigt snygga kort trots mobilkameran^^ Tog även en bild på solnedgången igår kväll för att se hur det skulle bli. Nöjd med kameran alltså!


 

//Emma


NU!

19 sidor
5475 ord
femhundrasjuttioellva timmar senare.
Min KRIM rapport ska nu skickas in!

känns inte så bra som jag trodde att det skulle göra...

Glad :D

Hade ett underbart scoutmöte idag. Vi for till en Strand och tittade ut över vattnet där solen var - vi satt i skuggan. Detta kompliterades av fika och många skratt. Skolan är väldig stressig just nu... inte kul! Uppdaterar min To do list - den verkar aldrig minska och ändå är det mindre än tre veckor kvar!

(X)Labbrapport
(/)Läsa engelska bok
(X)KRIM rapport
(X)psykologi uppgift
()svenska redovisning.
(X)Rätta labbrapport
()Matte nationella
()Engelska Seminarium om "about a boy"
()Redovisning Kemi
()Matte prov
()Fysik prov

Såå såg den ut! Mycket att göra helt enkelt. Inte bra! Nu ska jag fortsätta läsa igenom min KRIM rapport som är klar men dock inte inskickad än. Gör det nu helt enkelt innan TV:n börjar! :D

Om bara mamma vore här!

Vet inte vad som tog åt mig idag. Om bara mamma vore här och kunde se reslutatet. Har städat hela huset inkulsive mitt egetrum, manglat alla lakan och handdukar, tvättat och ditt och datt! Det ni. Allt detta bara för att jag inte vill fortsätta med krim rapporten. Borde däremot börja med min Psykologi uppgift och svenska redovisningen! Cillan vi måste börja! :D  Attans att man ska behöva göra så mycket i skolan precis innan loven också. Och dessutom måste jag ta tag i min jägarexamen nu... Det bara växer :(

(X)Labbrapport
()Läsa engelska bok
()KRIM rapport
()psykologi uppgift
()svenska redovisning.
()Rätta labbrapport
()Matte prov
()Fysik prov

Tänkte lyxa ikväll och äta thaimat! Sedan bio med min älskling - jag bestämde att vi skulle se Robin Hood. Hoppas nu att den är bra jag har sett fram imot den hur länge som helst! Nu - städning av scoutgården osså hoppas vi att de inte ska vara inne ikväll eftersom jag har lite snålt med tid. Får väl svänga förbi ikävll efter bion och dubbel kolla.... Adios!

Humörsvängningar

Har precis pratat med far. Han har kommit sig hem från USA. Intressant samtal måste jag säga, jag har skrattat och gråtit. Jag blev glad då han kommit hem, han ska betala halva kostnaden för EB åt mig just nu. Sedan ska jag betala tillbaka så mycket jag kan innan sommaren o resten ska han och mamma betala tillsammans. Känns bra att vi äntligen bestämt något - jobbigt med skilda föräldrar och pengar!

Gråta lyckades jag också göra då han berätta att sjöbevakningen kommer komma med en stor båt då vi ska sprida farfars aska i havet. Det gör att vi närmaste kan vara med ute tillhavs då det sker. Jag är glad för hans skull att han äntligen ska få ta farväl av sina barndoms minnen, och av sina föräldrar, precis så som vi fick göra av honom för 3 mån, 10 dagar, 2 timmar och 51 minuter sedan.

För att jaga bort dessa sorliga minnen berättade pappa att han köpt två par converse skor åt mig. Precis de som jag ville ha :D Ett par vita prickiga och ett par limegröna :D Woho för pappsen!Nu ska Emma dra hemmåt och klippa sig, ha hudvårdsklass och sedan skriva labbrapport. Jobbig dag!

hihi

Jag är inte nervös längre.
Det har avstillat till ett lyckligt leende istället.
Såå glad man kan bli av ett litet plastkort där det står Körkort.
mycket konstigt faktist.
Men så är fallet!
Jag är glad och jag har körkort! :D

/Emma

Skit skola!

Jag börjar bli nervös. Dessutom måste jag lugna ned mig. Annars kommer jag skälla ut kontrollanten i eftermiddag om det inte går bra så det bara visslar om det. Dessutom måste jag försöka vara trevlig ikväll på mötet och det kommer ju bra.... Eller?

Dagen har inte börjat så bra. Vi diskuterade med min *host!* Underbara mattelärare om prov, resultat och lektioner i en och en halv timme i morse. Dessutom har jag skällt ut Rektorn på skolan på grund av missvisande fakta då skolan alltid sagt att vi ska få våra datorer men nu ska vi plötsligt betala för den.... Inte bra sa rektorn men ville verkligen inte lova att vi skulle få datorn. Verkligen bra. Dessutom lyckades jag skälla ut Admin precis nu för att han inte kunde plocka fram avtalen för våra datorer. Ursäkta men vart F**N är problemet? Det är väl bara att plocka fram det jävla papperet?

Fasiken det går bara utför för denna skola! Säger bara det - varför började jag här?

^-^

Sitter i fredriks rum därför att jag snodde annas jacka igår. Så nu sitter jag här som en pinklady, utan nycklar, telefon eller liknande... Ingen hemma, ingen susning om när de kommer hem, kan inte ringa, ingen vet var jag är... Hmm Awsume! Men aja jag levar allafall har en dator, en säng och dessutom en underbar pojkvän :D

Lovely party igår dessutom!
//Emma

Pink ladies

Idag ska vi rocka loss på sandras maskerad party. Jag entrar festen som Pink ladies med två kompisar. Det kommer bli så himla kul! :D En liten föris här med tjejerna då vi ska fixa till oss till tusen! En överasskning ska även göras klar till sandra! hehehe såå himla kul! Allt kommer dokumenteras eftersom Stefan lämnade ön utan kamera.

Stackars lilla mamma! Hon ville så gärna vara med och hjälpa oss när vi skulle göra oss klar osså fick hon bara pka till spanien istället i nästan två veckor. Det är ju inte alls lika bra mena jag.... Hmm.... Jag får väl helt enkelt göra det bästa av situtionen och ha så roligt som möjligt!

bilder kommer inom kort! :D
/Emma

bra uppdatering eller?

Njaa kanske inte... "kompisen ringer och frågar: Har du ett liv? Så svarar man jaa osså är man NVare...." kärt citat från facebook som stämmer precis! Tusen saker denna vecka! Nu är hälften av dem avklarade jag tänkte berätta några godingar!

Min födelsedags present till fredrik blev godkänd av högsta rådet... Altså han själv.
Klarade Teroiprovet med glans. (fick ett rätt mer än fredrik)
Fredrik klarade dessutom uppkörningen idag.
Sista nationella är nu dessutom avklarat!

Dessutom har min att göra lista krympt något fruktansvärt! :D
(X)Nationella engelska writing
(X)Psykologi uppgift
(X)Matteprov
(X)Kemiredovisning
(X)Redovisning KRIM
(X)Redovisning engelska
(X)Nationella engelska Reading

()Labbrapport
()Läsa engelska bok
()KRIM rapport
()Rätta labbrapport

hos älsklingen

japp så sitter man här då. Själv i ensamheten. Detta kommer sig då jag hellre drog på fysträning och kanske hinna på bio än att skippa den skitjobbiga satans J***A fysen och hinna med på bio. Trots detta så sitter jag nu alltså i älsklingen rum med hans dator helt i mitt våld. Muhhhahahaah. Tro vad jag ska hinna med för roligt medans han är borta. Hmmm.... Tål att tänkas på. Vad tycker ni?

Men den största anledningen till att jag sitter här i ensamheten är att jag försöker våga vägra matten och plugga teori istället men det gick ju sådär eftersom jag inte kom in på sidan^^ Gud vad synd! Dessutom pajjade jag min datasladd i dag >.< Jag tror att jag körde över den med skrivbordsstolen. Allafall så gick den av. Precis längst ut, där alla andra har börjat glapppa....

Jag hade som tur vad den inte inkopplade i datorn (dessutom har jag en känsla att det skulle ha varit svårt att köra över sladden så att den gick av precis där om jag hade haft den i kopplad då jag faktist inte förvarar min dator på golvet.) Men allafall så började den spraka och gnisstra då man tog i den så  jag antar att det inte hade varit särskilt bra för datorn om den suttit kvar.... Lyckades alltså göra något bra för en gångskull. Den ni!

Nu ska jag göra något roligt med datorn!