Dagens blooopers^^

Bjuder från fina citat från dagen! Jag har faktiskt ärligt talat inte uttalat någon av dem - och det är ganska otroligt!


- Finns det något enkelt sätt att göra detta?

- Nae man får nog försöka tänka lite....Försök till tyska:

Jaa, Jaa Serh Gud!


På Kemi lektionen:
Vi tar 1 liter alkohol så vi vet att vi får tillräckligt!

(Då Mummlar någon)
- Sprit, Sprit här vare Sprit!


Vilken klass man har alltså!

Dagen....

Dagen började dåligt och det har tyvärr fortsatt.... Började med att väckarklockan aldrig ringde - glömde ju berätta att jag pajjade telefonen för nån vecka sedan och nu har samma telefon som även besökt rätt så blöta ställen!
Skittelefonen bidrog att jag vaknade en och en halv timme för sent.Dock började föreläsningen kl 1 så jag blev åtminstone inte sen! Dock betydde detta att det planerade plugget på förmiddagen uteblev.

Åt en snabb frukost och krånglade sedan mig i ett par jeans - ritsch! Drog loss en av skärphållarna med dunder o brak! Men hade jag krånglat mig i dem tänkte jag inte krångla mig ur dem precis....

Cyklade sedan iväg för att ställa mig i bostadskö. Tog fel väg i första korsningen och tappade bort mig med dunder o brak! Hittade efter mycket letande rätt adress. Tyvärr hade de precis stängt för lunch så det var bara cykla hem igen.

Åt en snabb lunch och cyklade tillbaka - nu rätt väg! Blev dock i princip utskälld av damen i reseptionen för att jag var där och lämnade lappen.... Stressade ned till stationen där jag mötte upp anna utan missöden - helt otroligt!
Lång tid!

Dålig man har blivit på att berätta vad som händer i stora staden uppsala...


Mycket har hänt sedan förra gången jag skrev här.... Bjuder på nå godingar kanske!

Har skrivit Tenta i allmännkemi och haft tentafest. Studiebesök på Ackis, Arla och iNovacia. Varit ute i princip hela natten på pubrunda. Skrivit fler labbrapporter än hela högstadiet tillsammans - känns det som allafall! Åkt hem ett antal gånger. Varit på Alnöfejd och även spöat skiten ur alla - men är man Alnös förebilder så måste man visa framfötterna! Jag har även ätit alldelles för mycket godis och sötsaker men har ännu inte hamnat i nudelträsket. Dock är det så himla gott med pasta att jag äter det för jämnan - dock utan att bli less på det! Yey! Sist men  inte minst har jag väl lekt för häftigt med en yxa och därmed sytt två stygn i tummen.

Pretty much it. Tenta om två veckor igen - dock är det sista för året! Sista tentan för året blir veckan efter jullovet - LOVELY! :D