26 augusti -rooooaaaaaaaawwwww

Hade en helt otrolig dag på skolan idag! Gick 8.15 till 16.30 och hade tre lektioner. Mycket dötid så att säga, har varit på stan en runda, Nää nu skojjade jag! Jag var på en kollrunda och en shopping runda. Köpte ett par mycket efterlängtade röda snyggingar på sko rean! Sedan har jag och Emelie fikat idag i två olika vänder. Även druckit juice!

Snacka om mycket man hunnit med alltså! För att inte tala om att vi blev anfallen av en treåringer eller liknande som lekte dinosaurie tror jag. Han kom allafall morrandes mot Emelie och mig. Det var rätt så komiskt och vi garvade som tusan! Sedan började han slåss och då vart det inte lika roligt längre. Dålig förälder som bara skrattade åt oss också! Nu ska jag vara duktid dotter och ha mamma tid!

Är dessutom nästan klar med min fotobok nu! :D

Sista dagen på det sista sommarovet!

Känns hel konstigt... Att faktist inte ha något mer sommarlov i hela sitt liv. Att börja sista året på gymnasiet. Det kommer förstärkas imorn, vi ska nämligen prova studentmössor. Har man missat att man börjar sista året får man defenitivt reda på det allafall.

Det känns ungefär lika overkligt som att jag faktist har lyckats hålla mitt rum snyggt i en hel vecka. Eller som att vi plockade 12 kg svamp i lördags. Vissa saker ska licksom bara inte hända.... Tex som att mina böcker som jag har längtat efter så har hittat sin väg ned i brevlådan. Vilket under. Kanske ska skapa ett till under genom att ta en springa en tur ikväll. Borde kunna unna(?!?) mig det efter allt jobb idag :D

Hittade allafall detta under då vi plockade svamp:


19 augusti - phuu!

shit vilken dag! Har varit i gasen sedan kl 11. Då började jag nämligen städa mitt rum. Och då menar jag inte städa utan Städa med stort S. Jag har gjort allt. Dammtorkat, damsugit, våttorkat golven, torkat ur lådor och städat i skrivbordet. Jaa allt helt enkelt. Trots att jag hållit på i nästan 6 timmar har jag faktist lite kvar - en garderob och en låda.... Suck alltså! Men sista rycket i morgon så är det klinikst här. Det enda dumma är att jag har bytt lakan och jag hatar nya lakan! :( Men älsklingen ska hjälpa mig sova indom! När man talar om trollen - han klamapde just in innanför dörren!

Gonatt!

18 augusti - Mina pengar försvinner...

Jag har just pungat iväg med ytterligare stålar under denna månad som jag inte riktigt vet vart de tar vägen igentligen. De ploppar iväg och försvinner i alla möjliga olika lägen och då menar jag inte att de försvinner ner i spargrisen precis...Igår vare kalender och diverse skolgrejjer och idag tågbiljetter för närmare 1000 kr. Inte Ok igentligen men det är för ett bra ändamål! Jag menar vem vill inte träffa alla underbart folk igen? Det roligaste måste vara att medans jag skrev detta så började Annas och mina POJKAR med stort P att attakera mig igen via facebook.
Lustigt litet sammanträffande...

Nu äre nog sängen som gäller efter ett antal vurper men dock ett stort framsteg vad gällande ett av hoppen. konstigt det där att man efter 6 år av konståkning fortfarande inte kan ett av de grundläggande hoppen. Hmmm...
Gossinassi!

fredag den 13

hmm... Inte krockat, ramlat, bryte något ben, inte ens snublat. Det är lite konstig, eftersom jag är superblond och det är fredag den 13. Spenderat dagen med att plocka bär till stordel. Låter supertråkigt men funkar som tidsfördriv. Det bästa är att ju mer jag plockar desto mer saft får jag dricka i vinter! MUMS :D. Pratar just nu med världens bästa anna som jag ska rädda på söndag. Kommer bli supertrevligt. Gossinassi!

9 augusti - fortfarande duktig!

Började morgongen kl 7 med uppstigning för ett träningspass kl 8 (!?!) Fattar inte varför man utsätter sig själv för sådant här igentligen. Men idag var jag om möjligt ännu duktigare än igår, lyckades med ett dubbel hopp efter bara tre försök och den var tydligen superfin också! Tydligen på godväg att lyckas med ännu ett dubbelhopp nämligen lotz. Att man kan bli så glad för så lite - att någon säger att det var ett bra försök. Rätt så komiskt! Nu ska jag proppa i mig kyckling wraps!

Höres!

8 augusti

Första träningspasset för säsongen är nu avklarat. Helt otroligt att jag överlevde och det roligaste är att jag inte ens har några blåmärken trots att jag vurpat. Dessutom lyckades jag landa mitt svåraste klarade hopp, axel, fyra av fem gånger. Har dessutom varit duktig och lagat middag med min syster idag +  att jag skapat mig planer inför helgen och slutet av veckan. Ska nu motverka min duktighet med träningen genom att äta efterrätt - choklad kaka med grädde, smultron och blåbär!

MUMS!

Hemma?!?

Ännu en väska uppackad denna sommar. Nu är det dessutom slut på de längre resorna. Nu ska jag bara spendera de sista veckorna hemma. Det låter konstigt men så är det. Scoutlägret har varit helt underbart och vi hade en kanon avslutning av veckan igår med funkis disco. Tur att ingen kamera var framme! Har aldrig skrattat så mycket åt min mamma som igår faktist, och kommer nog aldrig göra det heller tror jag! :D

Badkaret med en stor badbomb lockar otroligt mycket just nu! Att sedan kunna tvätta håret i rent vatten och inte lerinpacka det vore också najs :D Tror jag ska satsa på det!