Vi drar till fjällen!

hej hej.
nu sitter jag här uppe i en fjällstuga mitt ute i ingenstans. Närå så illa är det inte^^ Är i en stor stuga med BASTU! wiho! sitter just nu och kollar på melodifestivalen för första gången i år! Det måste vara rekord! Har nu stickat klart mina vantar och ska nu börja på halsduken. Eller jag kanske ska sticka mössan först så mormor kan hjälpa mig. Får nog sova på det där! Emorn blir det väl slalom backen ett tag och sedan bastu, tv/sticka och sedan sova. Låter ju jätte bra! säger bara sova sova sova sova!!!! Låter så himla bra! Särskilt efter kvällen med ungarna! åhh herregud säger jag bara!

men nu ska jag göra klar tummen och fästa tråden så äre klart sen!
Jooo anna, Vilken färg vill du ha då?
Och på tal om att fredrik är i thailand så har jag fortfarande inte fått sms:et du skicka till mig när du var där :P hihi!

Gossinassi!

LOV!

Yes! äntligen lov. På börjar resan idag till mormor och morfar för att sedan fortsätta upp till Trillevallen. Där ska vi vara hela veckan och kommer tillbaka på lördag. Just nu sitter jag och letar ljudböcker för att jag inte ska bli så uttråkad emorn. Någon som har något förslag?
Har väl bara kommit fram till bilbo just nu.... känns positivt! Sista packningen är klar tror jag allafall. Ska bara packa ner snowboard skorna så äre klart!
Var in på carlings idag osså för att köpa Petters skiva men dom hade den inte! Emma vart väldigt besviken! hans syster hade tydligen varit och hämtat dem. För dom hade inte blivit sålda! Nee undra på det när han som jobbade där sa så här: "dom har legat här bakom  kassan under en hög med kläder Så vi har inte sålt några!" Jag undrar varför!
Men nu ska jag öva några program här på golvet till ischowen!
hare gött!


Buhu!

Sitter nu här i matte salen och har naturkunskap. Vi babblar på om vatten. Väldigt intressant. Eller inte.  var väldigt trött Idag satt och deppade igår ett tag innan jag gjorde den dumma läxan och sedan låg jag i sängen och funderade ett tag. Vet inte riktigt  vad jag tänkte på men men.

8.11 vart jag lämmnad ensam av äsklingen då han började sin resa ner till thailand då. Lämnad i två och en halv vecka! Och med ett hot om att han ska klippa av sig håret! Stackars mig när han kommer tillbaka säger jag bara!
Emma goes deprimerad!


lämnad ensam...

Har nu varit på mina promenader för denna dagen. Först hem till fredrik myste ett tag och pillade lite på hans dator medan han letade sin nessesär. Han hittade den inte så han fick hjälp av mammsen till slut som hittade den efter ca 1 min - ännu ett bevis ni killar kan helt enkelt inte leta! sprang sen ut till scoutgården eller försäkte allafall men det var så mycket snö. Sen vart jag jagad av plogbilen^^ När jag kommit upp ur diket igen så vart det lättare att gå! När jag väl kom ut så lämnade sofia mig själv i mörkret. Tur det inte var så skitigt idag så det gick jätte fort. Nu sitter jag här och är lite deppad över att jag inte kommer att kunna pussa mer på fredrik förrän om två och en halv vecka! det måste ju vara ne evghet. Osså när han kommer tillbaka kommer han ju att vara läskigt brun. Hoppas han inte har rakat av sig allt hår osså :S Buhu!
känner mig lite som En Dum En just nu.... Ska fortsätta att packa och göra det dumma idrotts papperet....
herrå


Hemma :D

tjoo sitter nu hemma och packar. Eller jag packar lite allefall :D
Ska dra till fredrik snart och säga hej då. Han åker till thailand emorn i två veckor och lämnar mig här ensam i kylan. Sedan bär det iväg till scoutgården för städning.

Lite info nu då om rollfigurerna i dunderklumpen.

Dunderklumpen DUNDERKLUMPEN
Den ensamma Dunderklumpen från de stora skogarna.
 
 EN DUM EN
Detta är filmens pajas, en kanin som jämt fryser om armarna och därför har dem nerstoppade i en blåvitrandig sparkdräkt.
En Dum En
Pellegnillot PELLEGNILLOT
En blyg nallebjörn som visar sig vara en stjärna på munspel.
 
 BLOMHÅRET
Blomhåret kan tala med allt och alla, t o m ett vattenfall.
Blomhåret
Dockan DOCKAN
En bortskämd docka som vill ha glass och inte direkt gillar att bli bortrövad av en Dunderklump.
 
 LEJONEL
Brallor och pannkaka! Världens modigaste lejon heter Lejonel och springer omkring i alldeles för stora byxor.
Lejonel
Elvira Fattigan ELVIRA FATTIGAN
Hon är otroligt gammal och fattig på pengar men rik på visdom.
 
 HUMLAN
Den skånska humlan är förmodligen den bästa spanaren efter tjuviga dunderklumpar som funnits i Jämtlands fjällvärld. Hans Alfredssons röst är underbar i denna gestalt.
Humlan
Enöga ENÖGA
Världens första mountainbikecyklist har inga problem med att ta sig fram över stock och sten. Enöga är påverkad av människornas habegär och försöker vilseleda alla andra i detta begär.
 
 JÄTTEN JORM
Jätten Jorm är ett fjäll som gillar att bada och som även kan återfinnas i mindre skala på Hembygdsgården i Strömsund.
Jätten Jorm

älska liten skola!

Jaa just nu älskar jag skolan! hör och häpna alla barn! Liten skola betyder att vi kan få lite annorlunda grejer. till exempel lussebullar i mängder på lucia och nu när det varit fettisdagen så fick vi semlor! I och för sig med mandelmassa i men vaddå? Vi fick semlor! mums. Det lättade upp detta långa bildpass!


Vi har haft dags nivå igen och målat färg sheman och sedan letat färg toner. På mitt fina porträtt blev bäbis blått! jätte söt färg allefall. Nu funderar jag bara på hur jag ska lyckas få in mig själv där utan att förstöra tavlan helt men den tiden den sorgen! 

Solong tills vidare då :D


ps. Eftersom somliga verkar vara så dåliga på Dunderklumpen som för övrigt måste vara världens bästa barnfilm. Så tänkte jag informera lite om det :P


Filmen handlar om Dunderklumpen från fjällen kring Jorm i norra Jämtland som har levt ensam hela sitt liv. För att skaffa sig lite vänner stjäl han Jens' och Camillas leksaker och blåser liv i dem. Jens upptäcker Dunderklumpen då han tar sin tillflykt över Ströms Vattudal mot skogarna och fjällen. Jens tar med sig en get och startar jakten på sina stulna vänner. Beppe följer efter i jakten, till sin hjälp har han den Skånska Humlan som agerar spaningsledare.

bra Anna!

börjar få en vana av att springa till bussen XD Är alledes för trött på morgonen för att orka kliva upp
Men det var inte det jag tänkte blogga om just nu! Det var o anna som kom på repliken igår kväll på scouterna. Den är nämligen från Dunderklumpen. Det är dockan som skriker det när han bär i väg med dem ute i skogen. För alla som inte sett på dunderklmpen nyligen kommer här dunderklumpens sång!Nu har jag slutat från min tyska. Vi har bara suttit och läst i en bok. Fattade inte så mycket men men.
Nu äre dax för engelska. woho lr nåt.

Bara 11 sidor!

åhh jag är så stolt över mig själv! Är nu äntligen klar med sagan! Vart bara 11 sidor lång som ni kanske har förstått :D
Nu har jag skit ont i huvet. har suttit från 4 när jag kom hem med paus för middag och till nu. Spunk! men nu äre klart så nu äre bara idrottsuppgiften kvar. Sen äre LOV!
woho
men nu måste jag sova annars kommer jag avlida emorn :D
gossinsssiTidsfördriv

Nu har vi varit på lunch. Det vart donken idag... Skit äcklig mat på åhlens! Raggmunkar och räkpasta :S Usch! så vi åt på donken och sen drog vi på flitiga fingrar och köpte garn. Mitt tidsfördriv i fjällen och den helgen då fredrik är i thailand. Det ska bli en mössa och en ny halsduk. Bra att mormor är där och kan hjälpa mig med mössan säger jag bara!

Men nu ska jag dryga på lite innan labbtimmen börjar halv 2.
hare bra :D


bra där!

Känner att jag är inne i ett bra skov just nu! Överlevde ju gårdagens bill körning och träningen. Överlevde träningen idag hann bara hoppa 5 svårare hopp varav en vart en vurpa. Men det gick bra! Fatta jag gjorde inte illa mig :O måste vara historiskt annars vare bara ishowsträning. Jag ska tydligen vara butler osså. Men jag har aldrig sett en butler göra mina moves! Skit snyggt! wait and see :P

Peter ullerstam  måste köpa skivan!


nu äre duschen, mat och skriva saga som gäller.
herrå :D


mest babbel^^

Jaa ni...Efter mattelektionen idag inser amn ju vad man gör på lover - jobbar matte. Har suttit ett tag nu och skrivit på sagan. Inga kommentarer om det tror jag.... Mamma kommer o stör lite nu och då och ska mäta någonting, hon har nämligen börjat med sjöhästs kostymerna nu :D Jag tror dom blir skit snygga! Har letat filmer till lovet idag osså... Någonsom har något förslag på bra filmer som min mormor och morfar också skulle vilja se? Vore väldigt bra :D Jag har bara fixsat tre filmer just nu: Nån jätte gammal som mormor och morfar ville ha. Typ "vi som älskar varandra så mycket" Tror jag satsar på att sticka på min mössa då;) Benjamin buttons otroliga liv och lejonkungen 2 :D sista vart det för att jag insåg att jag inte sett den på år och dar! dessutom är musiken grym ju!

men nu äre snart dags att skapa nya blåmärken.... lr kankse inte om vi ska öva isshow. Vi får hoppas på de XD

Aja herrå


be there!

 

Kom och kolla när jag skämmer ut mig som sjöhäst men ducka för basket bollen
 som jag kommer slänga ut i publiken av misstag!

I survived the Compass!

Läskiga minnen av den  meningen! Jag överlevde bilfärden som ni kanske märker. Det gjorde alla andra osså, även bilen, kanske mamma som fick några psykiska men. Nee jag skoja bara så illa är det inte! Jag lovar! Tränignen gick bra jag o stina hoppade lite axel innan vi fick börja med ett "basket program". Jag ska alltså åka runt o göra massa svåra steg medans jag håller reda på en basket boll. Det kommer gå åt h*****e den kommer hamna uppe i publiken nånstans! Nu ska jag se om jag kan knåpa ihop nån sida på sagan och få igång själva handlingen XD Just nu äre "inledning" i en och en halv sida! :P

sovsött o drömsött :D

Min tröttis!

hej hopp! Gick till Fredrik igår och myste i soffan. Sen sprang jag och la mig när det vart en skräckfilm på sexan (A) Så han dissade filmen  hihi. Allefall vaknade vid nio av edvin som pep. Han var väl hungrig antar jag. Efter att edvin och jag fått mat så läste jag en bok medans min tröttis till pojkvän låg och sov. Sen ringde mamma och krävde att jag skulle förlja med på syjunta. Okej syjunta var väl att överdriva.  Men vi satt och sydde på dräkterna till ishowen. Det blir grymt snyggt. Jag tillförde mycket genom att göra 2 par vantar och en del av huvet på snoken eller korken. Ni vet ålarna i Lilla sjöjungfrun ;) Men nu är ju dräkten klar så mamma är nöjd allefall :P

Ska på träning vid 6. Ska lära mig nått program.... Sen har mamma kommit på att jag ska köra hem efter de. Så vi får väl se om jag övrlever denna dag. Nu ska jag gå och hjälpa till med maten innan jag hungrar ihjäl.
Herrå

Det går frammåt!

Första helgen man inte behöver Plugga. För skriva saga är inte att plugga enlig mig. Men det går frammåt med det med! Började idag med fyra meningar ungefär. Då handlade sagan mest om soluppgången. Nu har även en prinssesa och hennes fader konungen trätt fram i ljuset. Snart ska ha hon bege sig till en häxa. Har inte bestämt riktigt hur denna häxa ska vara. Bara att hon bor på hiahia berget i en tall^^ Den ni! inte många som bor i tallar. Tror hon ska vara ganska liten och ha en mus istället för en korp:P Osså ska hon nog vara snäll och rolig lr ska hon va dum och elak??? Ehh nu vart jag osäker! Aja det kommer väl hoppas jag.

Nu ska jag pausa lite senare ikväll blire film hos fredrik tror jag för jag slapp träningen emorn bitti klockan halv 8. Blir vid 6 på kvällen istället :D wiho!
gonatt, sovsött, dröm om småkryp ni mött!


Utmanad!

Ni som härmed blir utmande skall omedelbart nedskriva de fem (5) äckligaste maträtter ni vet. Samtidigt skall ni kommentera de rätter som utmanaren skrivit ner d.v.s mina. Utmana sedan fem av era stackare i bloggvärlden.
Jag blev utmanad av Anna.

Anna gillar inte:
1. Fisk
2. Blodpudding
3. Kaffe
4. Ananas
5. Tomatsoppa

Alltså viss fisk är ju jätte äcklig men lax är ju gott och det beror ju helt klart vad  man gör med den!
Blodpudding och kaffe är bara såå blää det håller jag med om!
Annanas däremot! finns det något godare än annanas? Tänk dig utomlands - varmt, solen skiner i en solstol på stranden och med en annanas! mums!
Och tomatsoppa.... Minns du den vi fick på fjällvandringen? euhh! Nää usch och fyyy för tomatsoppa!

1. blodpalt
2. lever
3. spenat
4. ravioli
5. skaldjur!

jag utmanar följande personer:
Matilda
Emelie
Lousie
Tove

Familjedag

Säger bara en sak. Jag vill aldrig mer välja film! Jag tror det var den läskigaste film jag sett på länge! Fast egentligen var det inte så läskigt XD men det var lite mysko läskigt! Inte gör det saken bättre att min kära pojkvän tycker om att skräma mig! Det är ju skit kul mitt i den läskigsaste delen av filmen då han ligger och rycker till bara för att skrämma mig!

Jag har precis kommit hem från familjedagen med agnes klass. Det var svinkallt och ganska tråkigt. VI var vid hockeyplanen så jag fick allefall sällskap dit av fredrik. Sitter nu inlindad i en filt för att försöka få tillbaka lite värme! Dessutom verkar ni inte ha så mycket ideer om vilken film den bästaste repliken kommer ifrån.
 Så ni får väl en ledtråd: En barnfilm.
Nu ska jag se om jag kan knåpa lite på sagan.
Herrå:D


mys på gång!

Har ätit middag nu. Var super gott! Anna det är svårt att hålla tummarna när man skriver... men jag ska göra mitt bästa.  Nu ska jag få kladdkaka av min lillsyster. Hon är bara bäst ibland. När jag kom hem idag luktade de sp himla gott! Jag trodde jag skulle dö när hon sa neee den ska jag ha ikväll o du får inte smaka! Fattade efter ett tag att hon bara skoja med mig! ;) Jag är ju lite trög ibland.

Fredrik ska komma med en film osså. En skräckis. Barnhemmet tror jag den hette. Någon som sett den? Jag har det inte så jag blir nog väldigt skrämd ska ni se. Vart skit rädd förra helgen då vi var på bio och det var någon som nös bakom oss! Det var det läskigaste med hela filmen^^ Men nu plinga det på dörrn så jag måste öppna :D
puss!(ps. Anna mina tummar är blåa :P)

Svammell!

Tjaa om vi säger så här naturkunskaps provet vart väldigt svamligt. Jag är bäst på att svamla om saker jag egentligen inte vet ett dugg om. Sista frågorna var typ:
Vad har det ekonomiska perspektivet lokalt och globalt? 
varför verkar miljömåplet ingen övergödning vara svårt att uppfylla?
Om vi säger så här: Jag har inte en aning om vad jag skrev och varför. Men allefall Danne älskade när jag svamlade på vibacke och kischtej har ju satt bra betyg på mina andra svammel prov men det här tar nog priset XD

Nu har vi även haft hjärt och lung räddning på gympan^^ Kan inte nå mer för de XD lr joo visst kan jag men skulle nån ligga avsvimmad på stan skulle jag springa runt ochj va hysterisk inte gå fram och börja med hjärt och lungräddning!
Nee usch vi ber en bön för att det aldrig ska hända! Stackars människa i såna fall som skulle behöva räddas av mig! Jag skulle lyckas knäcka alla revbena och de skulle i sin tur punktera en lunga lr nåt! Det vore precis in stil! Men nu ska jag dra och handla med Mommie! Det ska bli fondue ikväll till middag och det bör inhandlas godis! Och definitivt en trocadero till mig!  

Är dessutom lite stolt över mina gröna fingrar för tillfället. Under denna vinter har jag dödat två kaktusar! Jaa faktist sant men nu i förra veckan fick jag en ny blomma av mormor och nu har den börjat blomma! De ni!

Nu äre matte!

lalalla jätte kul! vi har just börjat med kapitlet och Emma ligger redan efter! Whio jag kämpar känner jag! och efer matten är det livräddning på idrotten  - JÄTTE KUL! not!  men nu ska lyssna på musik och jobba matte. Eller så lyssnar vi bara på musik och jobbar inte nå matte. Så gör vi!
solong då people!


Ingen som vet ingen som vet :P

Tack Anna <3.

Tänkte blogga om väldigt skilda saker just nu bara så ni är förberedda^^

1) Vill ha hajk o sova i min älskade sovsäck med fredrik som element^^ SKulle aldrig överleva ute i skogen utan honom som värmre källa. Jag skulle frysa ihjäl!  Anna jag fattar inte hur du överlever!

2) NÅgon som kan den bästa film repliken "jag vill! jag vill! jag vill!" som passar väldigt bra in på mig just nu känner jag! Jag vill ha hajk! Jag vill ha hajk!... Den som listar ut det får en kalle puling :D

3) att inte bråka med sin pappa är ganska skönt för omväxling skull om ni i intresseklubben vill anteckna ;)

Puss å hej leverpastej!
Lycka till med gissningen nu då:Pklassisar!

Någon av er som vill och kan förklara begreppen ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet för mig???
Snälla (A) Kris just nu känner jag XD

Puss!

Estet....

Vem kom på detta ämne??? Jag fattar inte vitsen! Varför måste vi lära oss att vara kreativa? Jag jan vara kreativ hemma då ni andra slipper se på! Idag har vi allefall sprungit run toch tagir kort på varandra. Eller snarare Matilda tog bra kort på henne jag tog mindre bra kort på henne^^ Nu är jag hemma i mitt fina lilla rum... Väldigt hungrig har jag hunnit bli eftersom jag inte fick så mycket lunch idag. Vi fick ta en gång av tacosen och sen fick vi backa på pastan men det såg ut som spya så nej tack! Mamma fick nå sykbryt och ringde rektorn men det hände ju inget.... Tråkigt nog...

Åkte buss hem med erik edag. Elller halva vägen allefall. Pratade med pappa i typ tio min måste vara rekord från oss båda. Jag han med att klaga lite på honom! hihi lite stolt^^ Han säger alltid åt mig att säga vad jag tycker så nu gjorde jag de XD Han vart lite tyst XD Men han sa att han förstod... Så vi litar väl på de. Nu ska jag fortsätta med mitt tragiska plugg liv som jag har börjat få. Har precis insett att jag har utökat mitt program med 300 poöng!? 
 
Det blir naturprofil men minus "natur och friluftsliv A" och plus Psykologi A, Engelska C och Spec Idrott XD
GO mig! Jag kommer förvandlas till en tråkig plugghäst innan jag gått ut trean!


Snart engelska!

Har haft tyska nu på morgonen. Hade en mysig buss resa och fick en stärkande puss innan jag begav mig mot klassrummet. Vi lullade på lite och lyssnade på en låt som vi sedan översatte. Det vart väldigt rolig översättning kan jag säga: die muskeln auf den Buckeln schupf Schau ich aus wie ein geölter Gugelhupf - när jag spänner muskelerna ser jag ut som en inoljad sockerkaka!
Det ni! det är därför man inte ska vara så vältränad att man har nå muskler att spänna^^
Nu ska jag fortsätta på min analys av en novell på engelskan. Går inte så bra kan jag ju säga. Hatar engelska och vet då inte riktigt varför jag funderar på att läsa engelska C!
Se you later!


meee XD

Har just kollat igenom mina små lappar som vi gjorde förra fredagen på lektione och hittade då den fina lilla lappen det står Emma på. Den lyder: EMMA - är en utåtriktad person som pratar mycket!
Någon som tycker att det stämmer bra? lr vill ni tillägga något:P
Nu äre gonatt för nu tar batteriet på datorn slut XD 
gossinassi


"Vi är beroende av de gröna växternas fotosyntes"

sååå faaaaan heller! Jag är säkerligen beroende av det men inte mest för tillfället känner jag! Har tilloch med valt att inte se på greys nu för att jag ska plugga! Jag gör faaan inget längre utom att plugga. Jag kommer bli en rikitg plugg nörd! Jag behöver fler timmar på dygnet fler timmar sovandes i sängen! Det är vad jag är beronde av!

jäkla plugg skola..... har allefall valt inriktning till trean nu.... Blir nog till och med utökat program :/ Skit kul!!!
hata detta egentligen!
Men nu ska jag återvända till min tomma värld där jag saknar tvn och bara har en bok som sällskap....
gonatt folket!

ehh vaa???

Måste bara säga att jag fattade otroligt mycket av kemi lektion... Väldigt kul - balansera formler med redoxreaktioner.... Jaa ig HEJ!
Nu ska jag ha biologi prov! jiiiiipiiie!!!
NOT :S


Kjol!

Fatta att jag har kjol för första gången sen typ sexan kanske XD
Fick nått infall i morse... Mamma trodde jag had blivit trokig då jag bara sprang ifrån frukostbordet och bytte från jeans till kjol XD men men ska ha kemi nu ..... valfri lektion vi ska gå igenom mvg uppgifter för jag ligger verkligen på mvg nivå just nu i kemi! Men plågar väl mig igenom mig det osså....
SEN äre biologi prov. Så då är det ju bara att börja plugga till naturkunskaps provet på fredag. Sen ska jag skriva ne saga och bestämma mig vilken profil jag ska välja till tvåan.... Kan bli lite knivigt känner jag:S

Men puss på er!


snällla

kan ínte nån säga vad vi ska baka emorn?
vi behöver verkligen hjälp att komma på nått!
Nu äre mer plugg och sängen ´som gäller.......

Gossinsassi!

yes!

Så har man varit på sista biologi timmen innan pråvet då. Den var i morse innan lunch, sedan vart det en ENORM potion pastagratäng! Lr okey ska UF mässan på nordic o lalla runt lite så nu har man en massa kataloger med sig hem som det vore roligt att läsa... Men pluggandet måste väl gå före antar jag :/   Fick även ett sms av Henke då han bad anna o ig att fixa fika... Det är ju sällan vi åker på att göra grejer men men baka har jag inget emot. Frågan är väl bara vad! Så vad ska vi baka? Någon som har något förslag?
Aja dags för mer biologi lr kanske lite saga skrivande??
Vet inte vad det blir men men.... skit samma egentligen XD
 hare gött adjöss!


here we go again!

Så var kvällen borta då... Har väl pluggar alldels för lite.... ätit för lite för jag är hungrig lr så har jag tränat för mycket^^  Men nu kan jag alla mina små lappar förutom två men dom skiter vi i! Gillade inte dom! Emorn ska jag va stark o lämna datorn hemma igen. Det är nämligen bara frivillig biologi för ig barnen(jag) o sen framtidsmässan som gäller i några timmar sen hem o plugga igen. Kul dag! Jooo träningen på kvällen väger väl upp lite kanske XD

Men nu ska jag sova! Puss o gonatt alla barn!

mina knän!

ser ut som jag vet inte vad! dom är röda, svart blå lila, gröna och gula. Det skulle kunna vara en regnbåge, lr nästa allefall! Jag behöver väl inte nämna hur det går på träningarna just nu.... :/ Alla har något emot mina enkel hopp så jag får bara hoppa dubbel vilket gör att jag bara vurpar. Jag är ju runt två varv men tror ni jag står?? Nepp! Det skulle ju inte als göra lika ont! Ont i rumpan har jag osså. På sitt bena där jag ramlade igår. För att inte tala om armbågarna! Men nog klagat på blåmärkena....

Just nu sitter jag o jag och å pluggar biologi. okey då bara lite, nästan inte alls om jag ska vara ärlig.... orkar inte..... Men jajaj... Ikväll äre väl hårdpluggning och träning som gäller.
solong!

Så!

Nu har jag fått till headern! Med lite hjälp av er =)
Jag har även varit och handlat med mamma och innan det så rullade vi runt lite på gärde. Sedan körde jag till ica maxi i birsta, men jag fick inte parkera. Undra vad det kan bero på^^ Jag är lite stolt! Klarade fem rondeller utan motorstopp. Det ni! Nu är det full rulle i huset då janne och kristina och mormor och morfar har kommit. Dom ska fira stefan som fyllde år i tisdags men som inte var hemma. Nu ska jag antingen skriva på min dumma saga lr läsa lite biologi.
herrå =D


tråk!

Biologin var inte nå rolig att plugga så det var ny design på bloggen istället.
Vet inte vad jag ska skriva mer nu... Inte bra känner jag! Jag kan ju alltid prata om den über goda middagen jag ska få idag. Nämligen plankstek. Tack Agnes för det! Efter middagen bär det i väg till stan. Nu ska jag sätta mig o tråka runt lite....
Hare gött!

Men Anna jag fick inte till headern! lr snarare storleken vart hel mysko! den vart jätte liten hur jag än gör! Vad gör jag för fel;) puss på dej!


hjärtan!

Har prcis kommit hem efer en mysig natt hos fredrik med film och en sur Edwin som började pipa vid sju för att han var hungrig :D Lyckades dock somna om och vaknade igen vid tio med en puss och kommentaren: Vad söt du är när du sover. Bra start på dagen kände jag. När jag sen fick privilegiet att välja vilken film vi ska gå på ikväll vart jag överlycklig. Det blir senaste Wallander filmen. Har ju faktist segat mig igenom alla andra så man kan väl lika gärna se den också. Den börjar kl. 20.45 för alla som vill veta. Inanna den är klar kommer jag ha somnat för länge sen! Förstår inte vad det är nu för tiden. Sover jämt! i går somnade jag vid nio mitt i en pang pang film - andra världskriget Hitler vs Stalin.
Nu ropar mamma och vill ha hjälp att sy till ischowen. Men tjii jag måste plugga biologi.

Glad alla hjärtans dag allesammans!
Fredrik, älskar dig!

klubbor!

Vart ingen städning med sofia igår hon behövde åka hem till Johan sa hon. Så hannah stannade med mig osså gick vi hem sen. Förstå att jag nu sitter här på skolan när jag börjar 10. Men det gör inte så mycket för då fick jag åka buss med fredrik och så fick jag en puss innan han gick :D Så när man kom in i uppehållsrummet så satt dom där och käkade klubbor. Så jag sprang upp till skåpen och hämtade min rosa klubba. Tyvärr så är den slut nu... men gott var det!

Nu ska jag börja skriva på min saga.
Solong people! 


Det händer bara mig!

Tror ni inte att jag har lyckats med det omöjliga igen???
Joo rätt gissat det har jag faktist. Här sitter man i godan ro på sitt lite väl stökiga rum och är duktig. (okej anna det är väl lite värre än vanligt :P) Jag satt och var otroligt duktig om jag ska vara ärlig. Men allefall. Jag sitter på min gröna skrivbordstol som jag har haft i många fina år. Jag sitter och suckar lite över mitt öde att - en pluggis till naturare då ryggstödet på stolen plötsligt går sönder! Det bara försvann så där låg man plötsligt i en hög på golvet! Jag missade att slå huvet i sängen allefall XD

Så nu har jag lämnat skrivbordet och återgått till sängen! Jag litar inte riktigt på stolar längre. Nu ska jag fortsätta med min mindmap till sagan....
aufwiedersehen!


vad, när, hur!

Kunde ha dödat Lisa idag, lr Linda som jag kallade henne på estet timmen idag! Vi skulle ju ha gjort en liten bild. Visst inga problem! Men när hon nu säger nu SKA ni förstora den. chup chup ni har en timme på er! Nee kanske inte ordagrant där men ändå! Jag pallar inte att rita på kommando! Visst kan jag rita men då är det när JAG vill vad JAGvill och hur JAG vill!!! Bra nu har jag sagt detta.

Åkte hem på svenska timmen idag då vi hade eget arbete. Jag gick till bussen och åkte hem med fredrik. Sen så var jag lite social och tog världens omväg hem för att gå ute i kylan med fredrik. Men det var trevligt höll på att ramla fyra fem gånger men men. Nu är man hemma igen hos böckerna.... Och då menar jag skolböcker.... Håller på att plugga till Biologi provet och hade tänkt göra lite på naturkunskaps frågorna osså. Om jag hinner! Sen äre ju torsdag så det är städning senare ikväll med sofia! Wiho!

aja nu ska jag dycka ner i biologiboken ett tag till :D
herrå


kreativ på tyskan!

Efter en busstur med fredrik så var det tyska. Läxförhör. Inte kul... hade man tränat mycekt till de lr? Nej. Men det gick bra ändå. Sedan sprang vi och hämtade färgade papper och klistrade på våra texter som vi skrivit tidigare om sundsvall. Jag fick ju genast problem! Papperet var för litet! Eller så hade jag skrivit för mcyekt! Men det är ju helt ortoligt att man kan skriva för mycket egentligen. Så efter lite kreativitet från min sida så fick jag allt att rymmas. Men det vart inte så mycket kvar av mitt rosa papper :( Men fint vart det!
Nu ska jag se om jag får gå lite tidigare.
Herrå!

1 timme senare!

Fatta vad krativ jag har varit denna kväll! jag är nu klar med andra bilduppgiften! Nu äre ett ryck med tyska glosor som gäller sen äre bedtime! Wiho!
Emorn äre busstur med älsklingen om han inte missar bussen igen vill säga!
Puss o gonatt!
Gossinassi Anna!Min bokmal :D

Min ideskiss!


mardrömmar!

har haft en ganska slapp dag i skolan. Väldigt skönt! Vi hade en mentorstimme då min dator dampa. Fick tillbaka matteprovet - gick jätte bra! :D Slog anna med en halv poäng. Gjorde mig lite stolt faktist hihi. Sedan var det lunch och sedan var det info om profilvalen. "Ehhh väljer jag den profilen så kan jag ju välja bort det och läsa det istället" ^^!!! Typ så lät det i hela klassrummet i en helt timme. Jaa själv lät man precis likadant. Sedan kom den icke flummiga biologi lektionen då vi skulle ha redovisningar. Jag och Roxana körde våran. Eller jag gjorde rättare sagt då hon hade två sidor och jag resten. Men det gick bra ända tills jag kom till sista sidan och jag inte hade några anteckningar :D Gick bra det med^^

Sen kom mardrömmen. Anna kom (inte hon som är mardrömmen) och vi gick på subway så hon fick äta. Sedan sprang vi till Tullgatan för att vi skulle jobba. Jobbet gick ut på att flytta ca 500 kartonger från ett förråd till ett annat! Kartonger fulla med papper och skit! J****a kartonger tunga var dom och helt idiotiskt för vi tjänar antagligen alldelles förlite! Dessutom kommer jag få mardrömmar av dom!
Men det är gjort och nu har jag precis gjort klar min första estet läxa så nu äre bara en kvar och lite tyska glosor.
Dessutom måste jag komma på en saga!
solong!


fail!

verkligen stor fail igår på kemi förhöret men men.... blandar man ihop allt så går det ju ganska dåligt ;)
Fail nu på morgonen osså då plogbilen hade varit framme och plogat en stor snöhög där jag brukar springa till bussen. Jag insåg att jag stod på en två meter hög snövall och jag såg bussen komma så jag hopp gled ner och hann precis fram till busshållplatsen! Go mmig där känner jag XD
Fail när jag kom till skolan och startade datorn! Den stängde av virusskyddet och började dampa i största allmännhet! Jag fattade ingeting och tillslut fixade tim det åt mig. Så nu funkar den igen :D
Nu ska jag sitta och vara nervös ett tag för kischtej sa att vi skulle få tillbaka proven idag :S
Nu kom han :S Shit vad nervös jag är!!! Vill inte veta!

scouter ikväll! Vi ska jobba på tullgatan typ... undrar bara hur jag hittar dit....Med hjälp av anna såklart XD
ahh nu får jag mitt prov :S


Ehh polynom???

jaaa matte lektionen vart ju totalt fiasko från min sida! Vi fick böckerna jag kolla i min och konstaterade: Jag fortsätter med harpan! Jag fattade ingenting. Kischtej tyckte vi skulle diskutera om polynomer. Jag försökte inte ens utan fortsatte med harpan. Då typ hela timmen gått och vi började räkna de sista tio minuterna så gjorde jag typ tre tal. Tog ut skiljsmässa med Matilda och blev sams igen. Och skrattade så jag började grina åt matildas "paper cut"!!!

Efter mattens slut så fixsade jag med vår biologi powerpoint... Stannade så  länge att Fredrik hann sluta så vi åkte hem och myste. Nu sitter man här bortglämd av världen med sin dumma estet uppgift, Kemi grejen och Biologigrejen! Kan inte ´Linda ge sig nångång! Men aja nu måste jag fortsätta....
hare bra!

Kristin hade världens bästa kommentar idag!  - "Du behöver inte fatta, Du ska bara kunna det!"
Hel skön, jag håller med helt och fullt!

matte B here we come!

jaa snart matte! vi ska börja med matte B idag. Bara några veckor försenade och med dom svåraste böckerna. Men tänk inte på det man ska ju bara läsa till matte E. Men det ska vi inte heller tänka på! Nu ska vi bara ha roligt och försöka fatta det här....
Nu kommer kischtej så nu kör vi!

Det blir inte bättre!

jaa du... Inte min dag idag! Vaknade vid halv åtta med jätte ont i magen. Så det resulterade i att jag inte åt någon frukost. Sedan pilla mamma upp mitt hår i en vacker knut och sen bar det av till ishallen. Vi satt och kollade på zoe, Matilda, Evelina och Alva innan det var dags igen! Men nu gällde det smink. Sminkad och klar en kvart senare var det bara att börja värma upp. Det kändes helt okej och sedan var det uppvärmning på is. Jag hoppade igenom mina hopp och piruettade lite. Sedan var det dags. Jag åkte jätte bra......... i en hel minut! Det hände i flygskären. jag brukar aldrig ramla. Men idag det bara sa pang. Sedan gick det utför. Ramlade i de två kvarvarande piruetterna. I och i två av hoppen och någon dubbel blev det ju inte..... Men med tanke på att jag var trött efter en minut.... Ramlade som sjutton fick cp ont och hade ont i magen så är jag nöjd med det jag fick till. Det var två skitfina hopp! En jätte snygg piruett och snygga flygskär, några halv bra hopp och hyfsade steg! Joo jag är nöjd! Men vann det gjorde jag inte, Men vad gör det? jag är nöjd det är huvudsaken!
NU kommer bilderna som jag vet att vissa längtar efter :P

 1    2  3 4  5  6    7 8 9
 10


1) Agnes och hennes fina sminkning som jag kan ta åt mig äran av! inte någon vidare vinkel men men....
2) Agnes posar i sin nya byxdräkt som mamma sytt.
3) Så här glad kan man bli när man kom på tredje plats :D Grattis Lillan!
4)Agnes frisyr som mammas bravad.
5) Sofies frisyr som jag tror Liza gjorde.
6) Emmas frisyr som Liza gjorde.
7) Min vackra knut som mamma gjorde på en ynka halvtimme ;)
8) Jag som posar innan prisutdelningen i min vackra klänning som min mor har sytt. 
9) Emma och sofie som brottas
10) Agnes och Amanda som hittar på nya snygga poser.

Det var vad Umeå bjöd på denna helg förutom väldigt mycket snö och god mat vill säga. Jag tror jag har suttit i bilen sen halv två idag ungefär och kollat på snön. I och för sig hade vi en mellanlandning hos mormor och morfar men det var inte länge. Så nu äre duschen igen för att försöka få ur all hårspray!
adios!

Frisyrer

Hej hopp alla barn! Har nu äntligen kommit kommit tillbaka och kommit loss från mammas fixande. Vi har suttit i ishallen sen klockan nio imorse. Emmas mamma tog tag i vår förvirring på läktaren. För vi sitter ofta och undrar hur domarna dömer egentligen. Så hon frågade Susanne som är domare hur dom dömde och med hjälp av henne så satt vi på läktaren och dömde åkarna. Eva skrev ner allt i sitt program blad, så där satt vi i flera timmar och kommenterade småsaker som skrap, dålig fart, inte sträcka fingrar och så där. Riktigt kul faktist. Enda dumma var att det var så himla kallt i hallen så vi satt och frös. Fatta att det inte fans en kiosk i hela hallen. När dom väl öppnade en vid 11 hade vi ju suttit och frysit i två timmar redan! OCH dom hade inte tee vatten utan bara kaffe. Så jag satt och frös lite längre tills dom ficksade fram en vattenkokare jag hade kunnat krama dom av glädje! Jag gjorde dock inte det jag bara gav dom ett jätte smile och tackade snällt! Riktigt duktigt av mig lr hur matilda ;)

Men aja. Först ut var Alice. Hennes åk var jätte bra. Fina hopp och piruetter och hon landade till och med axel! GOOO Alice! Sedan var det Agnes tur. Men tänk på att detta sker med en och en halvtimmes mellanrum. Men den tiden spenderades väl med frågor och funderingar kring bedömingen. Susanne var en riktig pärla och svarde och koatchade oss under hela förmiddagen. Agnes åk då? Joo jätte bra! Höga hopp snygga pirutter och hyfsade flygskär. Sedan i samma grupp som agnes åkte Amanda. Gjorde okskå ett super åk! Jätte snyggt! En timme senare så var det Emmas och Sofies tur. Emma måste ha gjort sitt bästa åk någonsin! Sofie åkte jätte bra, missade bara på axeln. Sist men inte minst åkte Maja. Jätte bra åk även hon men hon missade lite på hoppen men ingen är perfekt!


Så efter en lite knakig lunch bestående av en varmkorv så var det dags för prisutdelning. Jätte bra placeringar av alla!

Alice - 1:a

Agnes - 3:a

Amanda - 5:a

Emma - delad 6:a

Sofie - 3:a

Maja - delad 5:a

Vi hade lyckats väldigt bra med vår bedömning! Vi hade bara en miss. Sedan hade vi alla som blev placerade markerade. Vi hade inte riktigt vågat placera dem utan markerade bara domsom borde bli placerade. Så vi funderar på att utbilda oss tillk domare istället! Fast det är ju inte riktigt lika kul som att åka. Imorgon är det min tur. Jag, Matilda,  Zoe och Alva ska åka emorn förmiddag.... Jag börjar faktist bli nervös! Men det är bara därför att jag fått reda på vad domarna tittar på. Så nu vet jag hur viktigt det är att inte slarva där jag ofta brukar ha så brottom och floppa istället för att göra det jag ska... Men nu ska jag hoppa in i duschen och värma mina frusna tår! lr jag ska nog inte hoppa in för då lär jag slå ihjäl mig! lr få ännu mer blåmärken än vad jag redan har just nu. Där jag skar mig på skenan i torsdag är helt blått och knät ska vi inte prata om. Men nu måste jag värma tårna!
Bilder kommer så fort jag få tag i en sladd så jag kan ladda över bilderna fårn kameran!


hare götthere I go again!

Sitter nu här i Umeå på ett hotel rum i teg.... Ett ganska vanligt hotell rum med två sängar till lillan och mig. Det braiga med hotellet är dock att det är fritt internet! Woho jag har blivit sååå beroende! Dessutom är det gratis och nära till ishallen! Lillan ska tävla emorn vid tio så lycka till till henne! Bilresan var väl inte så lyckad var skit trågikt jag höll på att få migrän och hur jag än funderade så kom jag inte på någon saga! Migrän anfallet gjorde att jag inte kunde läsa på kemin heller.... ingen bra början på helgen könner jag!

Men nu äre let's dance, Risen eller choklad och coca cola för hela slanten!
Lycka till emorn Agnes! Jag vill se ett vinnar åk emorn nu så att det blir plankstek till middag!
Hare gött


kalle kuling

tjoflöjt alla glad barn!
Nu sitter vi igen då här i klassrumet i väntan på provet... Vi är inte så många här än så hysterin har inte innfunnit sig riktigt än.... Vet inte riktigt vad jag tycker om detta prov..... Känns ju jätte bra när man sitter hemma de gör det ju jämt men sen går det ändå bara hyfsat....

Men nu kom kischtej så nu äre bara börja ladda inför provet..... önska mig lycka till :S

bra fantasi?

Någon som känner att dom har bra fantasi och vill dela med sig lite till mig och cecilia? Vi behöver lite inspiration till vår saga som vi ska skriva....Just nu står de tbra stilla i våra huvuden..... Tur att det är långt tills det ska vara inlämmndad.....
Men jag får väl sitta i bilen och fundera.... Cecilia har precis kommit på en bra början på sin saga: En saga!  vad tror ni kan det bli ett mvg? Det tror jag!

Men nu ska jag fortsätta dagen med naturkunskap och matte prov efter lunch...
solong


sovsäckar <3

Måste bara få skicka en hyllning till sovsäcken! Finns det nått bättre än en sovsäck? Den är alltid där när du behöver den varm och gosig efter ett tag. Det spelar ingen roll om man ligger bredvid en kompis som man kännt sedan fem minuter lr fem år. Det är alltid lika mysigt ändå! Den rymmer minnen från läger,hajker och övernattningar. Skulle aldrig i världen byta bort min sovsäck! Just nu luktar den det bästa som finns på denna jord! enligt mig alltså (A)

Men nog om min älskade sovsäck.... fick riktigt mycket gjort på eftermiddagen faktist.....känner mig ganska duktig^^
skrev fabeln pluggat kemi varit på träning och varit på scoutgården. träningen gick jätte bra. Börjar få igång mig själv igen efter uppehållet förra veckan... hoppen börjar funka och ficksade till och med flera styvken dubbelhopp idag. Och LILLAN klarade axel! woho! Men tro det lr ej men det slutade ju som vanligt att jag gjorde en praktvurpa - väldigt ont i knät och ett skärsår på låret vart det den här gången. Men hur man hoppar för att skära sig själv på låret med skridskon är för mig och alla andra en gåta.... Men det är ju mig vi pratar om så varför är jag inte förvånad?  När jag haltat mig hem så vart jag utskjutsad till scoutgården där jag städat och sofia plockade pinnar. De ni! Hon skulle tydligen ha dom till någon eldfest i helgen....

på tal om helger..... Det är tävling i helgen så jag ska åka till Umeå... varför är allt så utspridd i svergie??? Fatta att dom skjutsar oss för ca 6 minuter!!! Jag åker i 3,5 min och lillan i 2,5 dessutom kommer hon vinna och jag och jag kommer tävla i min klass^^ Men jag slipper ju bli nervös allefall alltid något positivt....
men nu äre hög tid för mattepluggning igen.... Tror ni jag har tränat nå mer sen i tisdags? NEJ! men skit samma....
Nu ska Emma plugga så hare gött 

shit!!!

slutade tidigt idag - verkligen jätte skönt!!! Jag åkte hem istället för att följa mitt gang till birsta för mamma hade tvingat mig o städat. Så nu är det gjort. Jag har dessutom sktivit en fabel riktigt stolt över mig själv över att jag kom på nått tillslut! Ska snart börja med kemin tror jag... Om inte älsklingen hinner hit före vill säga hihi Då skiter jag i kemin och tar den senare! Jag har precis fått ett mail av Dana där jag fick tillbaka min fina text om sundsvall och vet ni vad??? Hon skrev BRA!!! Hon tyckte jag hade skrivit bra!!! Jag är jätte chockad! Jag har skrivit en text på tyska som är BRA! Det här skulle efa se haha XD Hon hade i för sig ändrat ganska mycket men hon skrev bra! Det här kommer jag leva länge på!!

" BRA" ! :D

hur många fel kan man ha?

har haft tyska nu på morgonen. Inte nån bra start på en morgon.... Alldeles för  mycket tänka! Nu har jag lämnat in min text om sundsvall.... Har inte fått tillbaka den men men.... Josefin fick tillbaka sin... Dana hade ändrat allt utom en mening! EN mening! så nu undrar jag bara: hur ser då min ut om josefine fick så många fel. Det orkar jag inte ens tänka på! Men nu kom matilda så nu ska jag vara lite social!
Hare gött

batteriet har stannat

ehh... jaa.... Satt på skolan idag till halv fyra då Anna kom.... Vi missförstod varandra lite så vi fick ta kvart i fyra bussen till Alnö. Väl här hemma så lagade vi mat och sedan drog vi till statoil för att köpa kexchoklad till Anna. Hon är tydligen beroende! Inte  bra :P På statiol mötte vi louise och markus och drog vidare mot scoutgården. Det vart ännu ett väldigt flummigt möte då Henke ringde vid fem och sa att han hade lite svårt att hinna hit eftersom han var i stockholm. Så det vart väl minimalt planerat och mycket prat och spel. Dom dumma komentarerna stod förvånandsvärt jag för ;)
När vi flummat klart så spatserade jag o Lousie hem med munnen full av marie kex :D
Nu ska jag flumma lite här hemma innan jag ska sova...
herrå

morrigt!

Senaste nytt! inget matte prov - kistej sjuk! Hela klassen jubla! 
provet blir på fredag.....
 


på tal om lova!

jag har fått min pappa att lova att han ska åka balder med mig i sommar om vi åker på semester till östkusten i sommar XD ( med hela nya familjen alltså....) Han som aldrig brukar åka annars!! haha Får väl se om han håller det löftet

men nu ska jag verkligen lägga mig ;)
gonatt!

typiskt NV!

Det är bara så typiskt oss känner jag! Skit lite tid för att hinna med saker - Men gör ändå inget på lektionerna! Får stora skälvan inför proven för att sedan komma ut och säga: jaa men det där var ju lätt! Sedan sitter ju mvg:et som en spik i kistan. Eller? nee jag vet faktist inte.... Tror inte det blir nått mvg i matte A fakist.... men skit samma ett starkt vg är det allefall om inte annat! Och det kära vänner är jag faktist nöjd med även om mvg:et skulle sitta som spiken i kistan. Men det betyder att jag måste ha mvg på provet emorn och det tror jag inte på just nu.
Men ändå känns det som jag greppat mycket dom senaste dagarna..... Kan faktist hjälpa mitt gang när dom ringer och frågar! gud vad duktig jag fick känna mig ändå:)

något annat som satt som spiken i kistan var träningen ikväll! Gick jätte bra! Gjorde precis som man skulle och fick till och med till dubbelhoppet XD Nu ska det bara göras på söndag osså så är lyckan total!

Men nu ska jag sova och ladda batterierna inför morgondagen!

gossinassi

Krya på dig älskling! <3

gillat inte!

Har precis kommit fram till att jag hatar grafer! Jag jobbar o jobbar i matte boken men tror ni jag fattar nå mer för de??? NEJ! Det tråkiga är att det går säker in något men det märker jag inte så nu kommer jag ha värdens ångest inför provet emorn.... Det betyder att jag kommer vara skit nervös o då brukar det gå skit! Inte bra! Så... får väl se hur detta går....

VILL INTE!!!!

någon???

tänkte bara höra om det var någon som vet hur man får flera bilder i headern????
puss på er nu måste jag återvända till grafernas värld :(


schabrakshakaler

Kom hem för bra länge sedan.... Vi bestämde att vi skulle stanna ett tag emorn istället efter vår biologi lektion så det vart inte så mycket längre än vanligt. När jag kom hem hade mamsen varit och köpt uppdateringar till buzz spelet. Hon hade köpt safari alltså frågor om afrikas djur. Så det vart ju självklart nån omgång. Vem tror ni ägde på frågorna då???

förösker just nu att övertala mig själv till att göra någonting vettigt istället för att sitta här med datorn och dryga men tror ni det går nå bra eller? Som svar på frågan kan jag ju säga att det går lika bra för mig att plugga just nu som det gjorde för matilda idag efter matte lektionen när hon skull eskynda sig för att hinna med bussen. Det slutade med att hon låg på govet o skratta i klassrumet och missade bussen! så ungefär så bra går det för mig just nu..... Not good!
men nu ska jag försöka ta mig i nackskinnet o börja jobba lite matte....

så hare gött alla barn som inte behöver plugga!


Grafer^^

Tänkte bara informera att jag inte bröt ihop :D
hade bara två fel på övnings provet så nu kanske man kan plugga lite till det riktiga provet!
solong!


do you know what I mean like?

första lektionen idag var engelska.... Vi fick lyssna på olika dialekter i London. Riktigt kul faktist inte fatt man fattade så himla mycket men roligt lät de XD
nu ska vi snart ha matte... Lär ju inte bli så kul för jag kommer ha gjort alla fel som man kan göra och då kommer jag bryta ihop så jag inte orar plugga till provet på onsdag! Lång mening det där ;)
sen slutar jag för dagen! enda dagen vi slutar tidigt!
Men nu hade vi i vår lilla biologi grupp, som ska ha redovisning nästa vecka om Sickel-cell anameia, dumt nog bestämt att vi skulle stanna efter skolan o leta lite fakta! Hur dum kan man bli? 

hoppas vi gör det lite fort så jag kan åka hem senXD
herrå


sötsurt!

ehh jaa, har kankse varit lite lat i helgen vad gällande skolarbete.... Har inte börjat på svenska uppgiften, jag har ioch för sig börjat på kemin men.... inte på bildläxan och sitter nu i vildförtvivlan med övingingsprovet i matte som kischtej ska gå igenom emorn. Enda positiva i allt detta självömkande, btw gillar det uttrycket om ni nu inte insett det själv redan ;) ehh vart var jag... jooo Jag tror jag fattar matten! jag kan inte fatta det själv egentligen men jag fattar verkligen vad jag håller på med för en gångs skull^^ haha XD Men allt det kommer ju kischtej ta  efrån mig emorn på lektionen när jag har alla fel på provet så då kommer jag blir helt deprimerad! Och för att inte tala om vad mamma skulle säga om hon fick reda på det... Då skulle man sitta risit till. Ingen träning utan bara sitta o plugga.... Det skulle jag aldrig palla!!!

Men nu ska Enna sova:D
Gossinassi!


hyperaktivt

vaknade imorse med världens träningsvärk sen gårdagen.... Men det är skönt med träningsvärk och blåmärken! Hela dagen har jag varit så aktiv känner jag... Suttit, legat och suttit lite till.... alltså suttit vid matbordet suttit vid datorn och legat o läst. Roligare kan man ju hade med med tanke på att jag har matte prv på onsdag borde jag väl kanske plugga men det orkar jag inte så då har  dessa tråkmomen varit roligare!
Nu har Jontan och Agnes kommit hem. Det märks om man säger så. Just nu dunkar Jonatan skit dålig musik! Och Agnes springer runt här och tycker jag är världens idol så hon är lite som en hund faktist! men men smällar man får ta....

Nu ska jag dryga vidare med en ny aktivitet tänkte jag tills jag åker hem. nämligen mitt pussel som aldrig verkar bli klart eftersom alla andra förstör det hela tiden! Jag vet inte hur många gånger det har sprakats sönder av ouppmärksamma individer! Blir bara så less på dom faktist! Längtar tills dom sätter upp väggen så att jag slipper oljudet och dom hemska tapeterna.

sönsvall here I come! (strax allafall)


jag får aldrig körkort!

Har precis avslutat en omgång bilspel på x-boxen med syrran. Jag vann... Men det är bara att konstatera: Jag får aldrig körkort! Pappas enda komentar var: jag hoppas du kör på rättsida vägen i verkligheten och en aningen saktare!
Men det är ju långt kvar så jag hinner ju öva upp min körning innan dess hoppas jag!

Men nu ska jag fortsätta se på film....
solong!