Power packar!

Packningen har startat!
Imorgon kl 11:15 får jag nycklarna till rummet. Då sker inflyttningen ca 2 min senare heheh! Jag hoppas verkligen rummet är fint, har pirr i magen allafall.

Om två månader går flyttlasset återigen men denna gång för en längre tid hoppas jag. Ska flytta till norrlandsgårdarnas studentkorridorer istället. Nästa flytt sker förhoppningsvis in i en lägenhet! Dock ska väl alla aspekter av studentlivet upplevas innan man får skaffa eget antar jag.

Besökte mormor och morfar i helgen och träffade även mina kusiner. Roligt att träffa dem mitt i terminen såhär - Ryssland är ju helt klart närmare än Kina helt enkelt.... Min älskade Pelle plupp fick också komma ut o röra på sig lite! Nu Turbo packning igen!


labbrapportsbubblan...

Känns som ett litet återkast till gymnasiet det här med att skriva labbrapport. Dock har det ju avanserat lite då man nu skriver på engelska. Dock sprack bubblan lite över helgen, en snabb visit till sundsvall blev det eftersom mannen i huset  fyllde år i fredags - därför vankades det fondue.

MEEEN!

Vart i flyttkaoset har fondue grytan gått o gömt sig då? Ingen visste....

På Lördag styrdes kosan mot Gävle för tävling. Dock inte jag som skulle tävla som tur skull! Lillan stod för den biten och Go ungen vad hon har blivit duktig! Efter några timmar i en kall ishall var det en befrielse att gå ut i solen. Fick skjuts till tåget och begav mig nedåt landet igen. Några timmar senare har jag dessutom lyckats söka ett antal sommarjobb - yey mee! Men nu måste jag nog återvända till bubblan av labbrapportskrivande eftersom jag ska labb igen imorgon och på tisdag. KUL! :D

Dessutom har jag fyndat! Nya vinterstövlar för 150 kr! muhahahha sådan priser gillar mitt skoberoende!