31 Mars

Första löpturen för i år är avklarad, jag flåsar som en överviktig flodhäst men snart så hurtar man väl runt med världens bästa flås precis som alla andra! Jaa drömma kan man ju alltid göra eller hur :D. Nu återstår att se hur mycket mitt knä protesterar imorgon!

Har även lyckats göra klart den dumma Historia uppgiften tillslut. Har en två sidor lång uppsats om nationalismen precis som hon bett om. Men det var så klar för 5 veckor sedan^^ Kämpa på bra jag licksom! Nu återstår för denna gång en redovisning om solceller i nanoteknik, ett seminarium i religion och bioteknik om djur i människans tjänst och att skriva klart det personliga brevet så att man kanske får ett sommarjobb. Som sagt drömma kan man ju...


Mina drömmars högsta önskan - en advokado på ett snöre :')

29 mars

Idag har det varit väldigt virrigt. Om det är jag eller min mor som var virrpannan nummer 1 återstår att se. Jag började dagen med att ställa in yoghurten i ett köksskåp, flingorna i kylskåpet och sedan den smutsiga tallriken i tvättkorgen. Jaa precis i tvättkorgen! Mamma å andra sidan började he foundation i sin armhåla!

Övrigt som hänt under dagen är att jag haft mitt Seminarium i historia nu, borde fortsätta på uppgiften om nationalism och att jag med största sannolikhet kommer att faila stort på mitt matteprov imorgon! + att jag ska till tandläkaren - kom ihåg kom ihåg kom ihåg!28 Mars - plugg

Har studerat mycket flitigt idag måste jag säga. Har jobbat matte från kl 11-17.30. tog mig hem och åt middag och startade sedan Historia plugget inför ett seminarie imorgon. Det känns helt OK att ha det då trots allt jag har att göra! Imorgon blir det mer matte plugg osså färdigställandet av en Historia uppgift om Nationalism. När detta är gjort är det bara att fortsätta med nästa uppgift helt enkelt!

Dessutom har jag efter mycket velande äntligen bestämt mig för en balklänning!

Nu ska jag drömma om något värre än anna gjorde inatt - en advokado som hon skulle trä på ett snöre så att det blev ett halsband och sedan ge till mig i födelsedagspresent! Deni - har ni aldrig önskat er detta eller om det är er högsta dröm så vill jag bara meddela att det är försent! jag ska få ett! :D

24 mars - balklänning

Fick teckningarna på balklänningar av Erika idag. Fastnade för dessa två men vet icke hur jag ser ut i dem eller vilken av dem det blir. Min mor tyckte dessutom att jag skulle köpa en istället så nu äre lite panik här!
21 mars

Tog mig igenom denna oerhört jobbiga vecka så nu är det måndag igen. Har en hel del att göra i skolan vilket gör att jag prioriterat detta. Hur kul är det att veta att jag nu efter x timmar har slutat pluggat och skickat in en ny uppgift och istället lagt till fem uppgifter till listan som måste göras?
Ny listform med andra ord! Dam dam dam.... Jag har gjort listan är här! :D

Jag har gjort: NADA! Den ni!
Nee jag har läst om Tjernobyl olyckan och är nu så arg på allt som heter kärnkraftverk så nu blire historia istället. Ikväll ska jag dessutom skicka in en uppgift i historia som Emma inte vill göra!

Pom Pom...

Universal studios

 


Hogwarts


Från grease - där har man ätit lunch!

vi tog oss till Hollywood!Denna har man åkt!

Middag som avslutning på dagen på Hard Rock café


Discovery cove


På discovery cove simmade vi med delfiner, matade stingrockor och simmade i ett tropiskt rev.
Animal Kingdom

På Animal Kingdom fanns det både åkatraktioner, djur i bur och djur ute på savannen i afrika!
3 mars - gårdagen

Gårdagen spenderade vi på Universal studios där vi fick se bakom kulisserna på några kända filmer. Det var uppbyggt några kända scener ur utvalda filmer så som Simpson, ET, hajen, katasfofilmer, shrek och mycket mer. Vi hjorde bara en del av parken igår och ska återvända för att göra mer delar där bland annat harry Potter World är uppbyggt - Agnes krav.

Dagen innan det fick vi faktiskt dåligt väder - det började regna på morgonen. Därför åkte vi och shoppade istället för att åka på epcot. Jag införskaffade ännu ett par skor, en tröja, smycken, studentklänningen -  lite smått och gott helt enkelt.

Nu blir det frukost!

1 Mars - breakfast time

Har precis klivit upp ur min stora och mycket sköna säng. Frukost doften har börjat spridit sig här i köket - en skramlad ägg som min kära mor har skrapat ihop. Intrycken från gårdagen har nu börjat sjunka in och jag inser hur glad jag är över korten som vi köpte. På de ställen där man kunde göra något extra så stod det fotografer som knäppte kort på en bara man sa till! Vi har helt underbara kort på oss med delfinerna och när vi matade och klappade stingrockor. Vi har bilder då vi mata fåglar ur händerna och vi har bilder på fiskar och hajar som jag tog med en undervattenskamera som kostade skjortan! Men vilka minnen detta kommer bli!

Dagen bjuder på en åktur till epcot, en av fyra av disneys temaparker. Parken är uppdelad i två delar - en äventyrs del med de flesta åkatraktioner och en tema del med olika länder som inspiration. Vi är dock lite osäkra på hur dagen kommer te sig då vi inte vet hur intressant det kommer att bli - men det löser sig säkert mamma säger att "där kan man alla fall dricka öl!" - som sagt det löser sig säkert!

BTW! insåg precis att det är 21 dagar till min födelsedag! :D


28 februari

Här får alla som är intresesrade en länk till min moders resedagbok. Där skriver hon lite ytterligare information om resan -  lite utförligare än vad jag gör helt enkelt!


http://www.resdagboken.se/Web/Apps/User/Profile.aspx?id=147&epslanguage=sv&uid=296971

28 februari

nybadad som sjutton! Dagen började klockan nio då vi var på plats på discovery cove. Vi gick ut hårt och tog en tur i Lazy river - en mycket trevlig simtur i fin miljö. Dagen fortsatte med snorkling i korallrev med tusentals tropiska fiskar, stingrockor, hajar och nått dussin stora mycket läskiga fiskar med många tänder...

Stingrockor är förvånandsvärt mjuka och trevliga djur om du frågar mig! Mycket sociala gulliga och lätt klappade :D Dessutom mycket roliga att mata! Det kan man inte säga om papegojor å andra sidan. Allt man fick för besväret att mata dem det var ett rivsår på handen och ett bett i fingret. För att inte tala om hatten jag fick ett tag. Efter dessa små äventyr kom det vi alla har väntat på! *dum dum trumvirvel* Delfinsimmet. Vi fick simma med en delfin hona vid namn dott och en hane som hette Hutch.

En halvtimme med delfinerna fick vi, de gjorde många trix och en puss fick jag också. Bilder på detta kommer förhoppningsvis senare! Vi fick även testa att simma med dem - eller rättare sagt Hutch simmade och jag åkte med!

Dagen avslutades med lite shopping -  en tröja och ett par converse skor. Imorgon ska vi besöka Epcot!
Godnatt alla glada!