what a night...

Är nu hemma från veckan hos mormor och morfar. Det har tillkommit en kanin istället för min lilla saknade Prickis. Nu har vi istället Pelle. Han är väldigt söt och kramgo. Igår kom även lilla Schampis som vi ska ta hand om ett tag för att ägarna åker bort. Detta är välkomnandet han fick.

Klockan fem hade vi besök av två hundar. Dom gav sig på Schampis bur. Det slutade med att dom nästan kom in i buren och Frida fick springa ut i regnet och rädda den lilla stackarn. Sedan jagade hon bort en av hundarna... Den andra blev kvar ute på gården. När vi andra vanliga dödliga vakndade (vid 8) så hade vi en kaninbur i hallen med en liten Schampis i och en hund som låg ute på bron och tyckte synd om sig själv.  

Frida  rände runt i halva byn för att se om någon kändes vid hunden  medans jag flyttade Schampis upp i lagården för att han skulle komma undan regnet och även slippa hunden. Det är i nu läget ingen som vet vems hund det är. Det är en jätte fin tjej - en sibirien husky, lydig och mysig. Lite busig och finurlig är hon allt - hon har lyckats tagits sig in i Pelles bur två gånger men han smet in i sitt lilla hus och kom inte till skada tack och lov. Men ingen skada skedd! Pelle och Schampis mår bra och det gör även Tjejen som Erik kallar hunden.

Vilket välkomnande!

Kommentarer
Postat av: Anna

stackars ninen!

2009-07-20 @ 23:48:44
URL: http://adahlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0