detta är nog det värsta jag gjort!

JAA det stämmer faktiskt, att flytta hemifrån är det värsta jag gjort i hela mitt liv. Tror allvarligt jag kommer avlida av ensamhet. Trots detta så har jag hankat mig fram denna helg. Anlände på fredagen med familjen och vi installerade oss i lägenheten. På lördag blev det en shoppingtur på Ikea för inhandlande av saker till rummet - det har blivit jätte fint här inne och det känns bra! Men än trivs jag inte i lägenheten och i stan - det är för ensamt och stort för det.

Dagen till ära har bjudit på uppakande och lunch med familjen innan de åkte hem till sundsvall igen och lämnade stackars lilla mig här nere i uppsala. För att överleva gav jag mig ut på internetjakt och lyckades efter ca fyra timmar efter att jag lämnat lägenheten komma tillbaka och dessutom ha med mig ett mobilt bredband. Yey!

Ligger för tillfället i min sköna säng med fluffiga täcken och många kuddar. Sömnigheten kommer krypande och det är bra då kanske jag sover inatt! Imorgon är nämligen den stora dagen - upprop kl 09:00 på SLU.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0